Recenzje książki "Pamiętniki wampirów Księga 1"

Dodaj swoją recenzję

Pamiętniki wampirów Księga 1

6.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Z okazji Halloween postanowiłam napisać trzy recenzje w klimacie odpowiadającym temu dniu. Biorę tutaj na klatę trzy księgi "Pamiętników Wampirów" autorstwa Lisy Jane Smith. Przed państwem recenzja pierwszej księgi "Pamiętniki wampirów. Księga 1. Przebudzenie. Walka. Szał". W powieści mamy trzech głównych bohaterów: piękną dziewczynę Elenę oraz d... {} Recenzja książki Pamiętniki wampirów Księga 1

Pamiętniki Wampirów: Przebudzenie, Walka, Szał - L.J. Smith

24.02.2013

Już od jakiegoś czasu miałam ochotę przeczytać tę książkę. Może dlatego, że oglądałam serial, który bardzo mi się spodobał i niemalże od razu znalazł się w moich ulubionych ze wszystkich dzieł małego ekranu. Muszę przyznać, że miałam wysokie oczekiwania co do tej książki, wiedząc, że serial powstał na jej podstawie. Czy książka sprostała moim wymag... {} Recenzja książki Pamiętniki wampirów Księga 1

@Hooney@Hooney {}

"Pamiętniki wampirów. Księga 1: Przebudzenie, Walka, Szał" L.J. Smith

17.08.2012

Elena wiodła zwyczajne życie, była lubiana w szkole, miała dwie prawdziwe przyjaciółki, które pomagały jej w trudnych chwilach i chłopaka, który o nią dbał. Brakowało jej tylko rodziców, którzy zginęli w wypadku, ale zajęła się nią kochająca ciocia. Jednak po powrocie z wakacji coś się zmienia… Elena czuje, że zdarzy się coś złego. Poznaje w szkole... {} Recenzja książki Pamiętniki wampirów Księga 1

@April@April {}

Pamiętniki wampirów. Księga 1

14.06.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„W imię miłości” L. J. Smith zasłynęła bestsellerowymi „Pamiętnikami wampirów” na długo przed tym, zanim pomysł o miłości dziewczyny i wampira pojawił się w „Zmierzchu”. „Przebudzenie”, „Walka” i „Szał”, trzy pierwsze części cyklu, wydane są również jako jedna razem 1 księga. Elena, choć jest najpopularniejszą dziewczyną w szkole, czuj... {} Recenzja książki Pamiętniki wampirów Księga 1

Pamiętniki Wampirów

8.05.2011

Po „Pamiętniki Wampirów. Księga I” sięgnęłam jedynie z powodu serialu pod tym samym tytułem, który wręcz ubóstwiam. L.J. Smith zasłynęła dzięki cyklowi „Świat nocy”, ale to właśnie „Pamiętniki Wampirów” przyniosły jej sławę. W serialu wszystko było świetne, od postaci po fabułę, a w książce... Powiem tyle: nieco się zawiodłam, ale nie na tyle, by n... {} Recenzja książki Pamiętniki wampirów Księga 1

Pamiętniki Wampirów

9.04.2011

Lisa Jane Smith jest amerykańską autorką, która już od kilkunastu lat tworzy powieści i opowiadania skierowane głównie do nastoletnich odbiorców. W Polsce nakładem wydawnictwa Amber ukazało się już siedem tomów z serii "Pamiętniki Wampirów", trzy zbiorowe tomy z serii "Dom nocy" oraz trzy z serii "Wizje w Mroku"[1] "Pamiętniki Wampirów" uznawane s... {} Recenzja książki Pamiętniki wampirów Księga 1

"Pamiętniki wampirów. Księga 1. Przebudzenie, Walka, Szał"

30.01.2011

Z pewnością większość z Was już słyszała o sadze „Zmierzch” Stephenie Meyer. Zapoczątkowała ona falę 'paranormal romance' w literaturze- miłości pomiędzy zwykłym człowiekiem a niezwykłą postacią fantastyczną. Najczęściej są to wampiry i wilkołaki. Fani ww. cyklu szukali innych powieści opierających się na podobnej zasadzie. Tym sposobem odkryto „Pa... {} Recenzja książki Pamiętniki wampirów Księga 1

Pamiętniki wampirów. Księga 1. Przebudzenie, Walka, Szał

10.01.2011

W pierwszej księdze pamiętniki opisują życie Eleny (blondynka, która może mieć każdego chłopaka na skinienie ręki). Jaki przeżywa szok gdy na nowego ucznia jej sztuczki nie działają. Stefano wydaje się niewzruszony na sygnały wysyłane przez Elenę. Dziewczyna jest jednak bardzo uparta i w końcu dopina swego. Jednak czy jest świadoma w co się pakuje?... {} Recenzja książki Pamiętniki wampirów Księga 1

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe