Recenzje książki "Pas Deltory. Puszcze milczenia"

Dodaj swoją recenzję

,, Puszcze milczenia "

14.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,, Puszcze milczenia" to pierwsza część młodzieżowej serii,, Pas Deltory" napisanej przez australijską autorkę Emily Rodę. Cała książka jest podzielona na dwie części. W pierwszej z nich opisana jest historia Jarreda czyli ojca głównego bohatera. Razem ze swoim przyjacielem Endonem mieszkali w pałacu. Przyjaźnili się od dziecka,wspolnie spędzali w... {} Recenzja książki Pas Deltory. Puszcze milczenia

..

29.01.2013

Z racji wieku rzadko sięgam po książki skierowane do młodzieży, ale sięgam. Staram się na bieżąco przeglądać nowości, orientować się czym teraz interesuje się młodzież, ta młodsza jak i ta starsza. Nie oznacza to jednak, że wszystkie czytam. Nie. Wybieram tylko te, które mnie zainteresują. W większości jednak korzystam z lektur przeznaczonych dla n... {} Recenzja książki Pas Deltory. Puszcze milczenia

Pas Deltory. Puszcze Milczenia

28.01.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Od dość dawna nie miałam do czynienia z utworem, który sam z siebie skłoniłby mnie do sięgnięcia po jego lekturę. Mam tu oczywiście na myśli powieści fantastyczne, które zazwyczaj pozostają mi zupełnie obojętne. Taki stan rzeczy utrzymuje się już od kilkunastu lat i jak na razie nie zapowiada się na jakiekolwiek zmiany. Wyjątek stanowią chwile, w k... {} Recenzja książki Pas Deltory. Puszcze milczenia

Pas Deltory. Puszcze milczenia

28.01.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Emily Rodda jest pseudonimem sławnej australijskiej pisarki Jennifer Rowe. Cała seria tych niezwykle popularnych, przetłumaczonych na 29 języków książeczek przeznaczona jest dla dzieci w wieku 8-12 lat, więc jak najbardziej nadaje się dla mojej Groszek i z myślą o niej przeczytałam pierwszy tomik. Wiem już na pewno, że i mojej córce się spodoba, a ... {} Recenzja książki Pas Deltory. Puszcze milczenia

Pas Deltory. Puszcze milczenia

30.12.2012

Pas Deltory od wieków chroni królestwo przed złym Władcą Mroku. Składa się z siedmiu klejnotów, reprezentujących siedem plemion, które dały początek królestwu. Każdy następca tronu musi go założyć, żeby zostać prawowitym królem. Potem pas jest pilnie strzeżony w najwyższej wieży zamku. Tak powinno być i tym razem. Po śmierci króla Altona, jego syn ... {} Recenzja książki Pas Deltory. Puszcze milczenia

Del

6.11.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książkę ''Pas Deltory. Puszcze Milczenia'' napisała Emily Rodda, to pseudonim znanej australilskiej pisarki Jennifer June Rowe, która pod swoim nazwiskiem publikuje tylko powieści kryminalne. Książka jest przygodowa i oczywiście fantastyczna. Pas Dletory to książka typowo przygodowa, więc ja dostrzegłam w niej tylko bardzo mocną przyjaźń, która nie... {} Recenzja książki Pas Deltory. Puszcze milczenia

Pas Deltory. Puszcze Milczenia - Emily Rodda

7.08.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Emily Rodda jest pseudonimem australijskiej pisarki Jennifer Rowe, która za swoją debiutancką powieść otrzymała nagrodę książki roku w Australii. Pisze ona niemal codziennie i wydała już ponad 50 książek na całym świecie, wraz z którymi przekazuje pasję czytania. Pas Deltory. Puszcze Milczenia to niewielka książka o przygodzie i poświęceniu w imię... {} Recenzja książki Pas Deltory. Puszcze milczenia

@Ruczek@Ruczek {}

Pas Deltory

2.07.2012

„Pas Deltory. Puszcze milczenia” to pierwsza część bestsellerowej serii dla młodzieży „Pas Deltory”, stworzonej przez australijską pisarkę Emily Roddę (właściwie: Jennifer Rowe). Autorka urodziła się w Sydney w 1948 roku. Na świecie znana jest głównie z powieści kryminalnych dla dorosłych oraz sag dla młodzieży, takich jak: „Rowan of R... {} Recenzja książki Pas Deltory. Puszcze milczenia

@Avenix@Avenix {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe