Recenzje książki "Piekielna Intryga"

Dodaj swoją recenzję

Piekielna intryga

8.08.2022

🔥Recenzja🔥 "Mówią "nie igraj z ogniem, bo się sparzysz", ale ja już dawno w nim spłonęłam." Amelia to kobieta, która jest niezwykle niezdarna, ale za to jest piękna, choć trochę naiwna i zbyt często nie widzi tego, jak okrutna może być prawda. Pracuje w biurze pewnego gburowatego dupka... No powiedzmy, pracowała do czasu aż, nie wylała na niego ... Recenzja książki Piekielna Intryga

Piekielna intryga

19.07.2022

Amelia to młoda kobieta, która po śmierci rodziców sama wychowywała brata. Dziewczyna słynie ze swojego pecha i wpadania w dziwne sytuacje. Podczas jednej z nich traci pracę, akurat w momencie, gdy jej brat wpada w kłopoty i potrzebuje pieniędzy. Sytuacja ta zmusza Mel to przyjęcia jednorazowego zlecenia w firmie swojej przyjaciółki - ma zostać da... Recenzja książki Piekielna Intryga

Piekielna intryga

17.07.2022

”Piekielna intryga” Moi Drodzy! Mam dla Was coś REWELACYJNEGO ! Jeszcze jestem w szoku jak pozytywnie mnie ta książka zaskoczyła i jak świetnie się przy niej bawiłam. Po prostu WOW ! Elizka - wymiatasz 😊 Ale co mnie tu tak urzekło ? Już Wam wyjaśniam . Jak wspominałam już dziś, trafiła mi w ręce jedna po drugiej, książka z podobnym wątki... Recenzja książki Piekielna Intryga

Book Coffee Cake

3.07.2022

Książka Elizy Szafran - "Piekielna intryga" opisuje losy dwójki osób, którzy pochodzą z zupełnie innych światów, a jednak los pcha ich ku sobie. Oh, nie tylko los, a również pewna staruszka.. Alexander Evans ma trzydzieści lat i wszystko o czym mógł sobie marzyć. Dzięki dobrze zarządzanemu biznesowi ma pieniądze, pozycję i każdą kobietę, któr... Recenzja książki Piekielna Intryga

świetna

22.06.2022

Alexander lubi swoje życie bez zobowiązań, czas poświęca w większości rodzinnej firmie. Jednak jego babcia ma zupełnie inne zdanie na ten temat i chce, aby wnuk się ożenił. Kobieta co chwile umawia go na randki córkami znajomych. Mężczyzna ma tego dość, tym bardziej że tak naprawdę nie może się sprzeciwić, ponieważ to babcia ma większość udziałów ... Recenzja książki Piekielna Intryga

Piekielna intryga

12.06.2022

„Cholerny bogaty dupek. Jeszcze nikt nigdy mnie tak nie upokorzył. Muszę zacisnąć zęby i przeżyć jakoś ten okropny wieczór. Podczas rozmowy z nim aż mnie kusiło, by prysnąć mu gazem prosto w oczy, a później usmażyć jego jaja paralizatorem. Uśmiecham się pod nosem, gdy to sobie wyobrażam,” Amelia do wczoraj jeszcze miała pracę i jakiś dochód. A ... Recenzja książki Piekielna Intryga

Świetny debiut!

5.06.2022

Wyobraźcie sobie sytuację, że w Wasze życie wtrynia się rodzina, a mianowicie starsza babcia, która już nie może doczekać się wnuków. I albo w końcu się ustatkujecie, albo stracicie cały majątek i firmę, która zostanie przepisana na innego członka rodziny. Czy pomyślelibyście o tym, aby kogoś wynająć i spróbować przechytrzyć babcie? :) Alex Evans... Recenzja książki Piekielna Intryga

@justus228@justus228 × 4

Piekielna Intryga

28.05.2022

"Tymczasem ciało nie zamierza słuchać głosu rozsądku, nie teraz, gdy czuje na sobie zaborcze męskie ręce doprowadzające je na skraj wytrzymałości." Alexander Evans to bogaty mężczyzna, kobiety o niego zabiegają oraz ma dobrze prosperujący biznes. On sam niechętnie angażuje się w związki, ale jego babcia myśli całkiem inaczej chce, aby jej wnuczek... Recenzja książki Piekielna Intryga

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl