Pizze, chleby, foccacie

Teresa Miazgowska
Pizze, chleby, foccacie
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Chleb to pokarm wyjątkowy, o uświęconej wiekową tradycją symbolice. Na co dzień niezbędny, niezastąpiony, odznacza się - dzięki nowoczesnym technologiom - różnorodnością gatunków. Jednak wiele osób jest przeciwnych dodawaniu do pieczywa tzw. polepszaczy, ich wiedza zaś o domowym wypieku chleba jest niewystarczająca. Ta książka, zawierająca szczegółowe receptury na rozmaite wypieki pieczywa będzie służyć ogromną pomocą. Po jej lekturze ?więcej będzie nas do pieczenia chleba?, kto raz bowiem spróbuje smaku własnoręcznie upieczonej bułki, będzie rzadszym klientem w pobliskim sklepie.
Data wydania: 2005
ISBN: 978-83-7469-194-9, 9788374691949
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Pizze, chleby, foccacie? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Pizze, chleby, foccacie. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2025 nakanapie.pl