Recenzje książki "Poduszka w różowe słonie"

Dodaj swoją recenzję

Kawę i miłość najlepiej smakować na gorąco

19.10.2015
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Różowe słonie odpędzają złe sny". Co zrobić, gdy niespodziewanie los przecina ze sobą drogi życiowe dwóch osób, na zawsze łącząc je w jedną całość? Osób, dla których słowem kluczem do rozwiązania problemów jest po prostu "dzieciństwo". Osób, z których jedna, traumę z tego okresu ma już za dawno za sobą oraz druga, która właśnie wkracza w ten eta... {} Recenzja książki Poduszka w różowe słonie

@awiola@awiola {}

Ludzie z perłami. Recenzja książki

17.05.2015

Człowiek cierpiący poszukuje odpowiedzi na pytanie o sens bólu, powód, dla którego najgorsze uczucie świata żyje właśnie w nim. Z cierpieniem fizycznym jest lepiej; wiemy, że jesteśmy chorzy, nasze ciało jest popsute, więc ból jest nieunikniony. Gorzej jest z tym bólem psychicznym, bólem niewidzialnej duszy, którego źródło tkwi często w przeszłości... {} Recenzja książki Poduszka w różowe słonie

Różowe słonie

28.02.2013

Nie miałam do czynienia z żadną z książek pani Joanny M. Chmielewskiej, postanowiłam, że czas to zmienić i tak w moje ręce trafiła książka pt. „Poduszka w różowe słonie”. Pani Chmielewska jest autorką takich książek jak np. "Historia srebrnego talizmanu" oraz "Neska i srebrny talizman". Są to książki skierowane do dzieci, ja natomiast miałam okazj... {} Recenzja książki Poduszka w różowe słonie

"Poduszka w różowe słonie" Joanna M. Chmielewska

15.02.2013

Życie Hanki zmienia się diametralnie przez jedną obietnicę daną przyjaciółce, która, mogłoby się pomyśleć, nie miała wielkiego znaczenia. Ewa umiera, a ona musi zaopiekować się jej córką. Problem w tym, że nic nie wie o dzieciach i nie potrafi okazać swoich uczuć, nie może się zmusić choćby do przytulenia dziewczynki. Ania nic nie chce mówić, nie j... {} Recenzja książki Poduszka w różowe słonie

@April@April {}

"Poduszka w różowe słonie" - książka, która wywołuje masę różnych uczuć

6.11.2012

Joanna M. Chmielewska, to popularna autorka, dla której pisanie jest pasją i odskocznią od rzeczywistości. Pisze zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych. Lubi prowadzić warsztaty pisarskie. Znana jest z opowiadań Kaczucha (Dziewczyńskie bajki na dobranoc) i utworów dla dzieci. Wybierając Poduszkę w różowe słonie, zasugerowałam się głównie tytułem i... {} Recenzja książki Poduszka w różowe słonie

Joanna M Chmielewska "Poduszka w różowe słonie"

22.08.2012

Hanka ma świetną pracę, własne mieszkanie i nic do szczęścia jej nie potrzeba.Nie ma w jej życiu miejsca na bliskie relacje oprócz przyjażni z koleżanką ze szkolnej ławy.Sytuacja zmienia się gdy niespodziewanie staje sie opiekunką pięcioletniej Hani. Problemy emocjonalne utrudniają Hance nie tylko relacje z mężczyznami, ale również kontakt z dzieck... {} Recenzja książki Poduszka w różowe słonie

"Różowe słonie odpędzają złe sny"

4.08.2012

Joanna Maria Chmielewska to autorka głównie znana z opowiadań i utworów przeznaczonych dla dzieci. Na całe szczęście dla mnie i mam nadzieję innych czytelników postanowiła stworzyć coś dla dorosłych. "Poduszka w różowe słonie" to pierwsza powieść autorki skierowana dla dorosłego odbiorcy. Bohaterką powieści jest Hanka- kobieta samodzielna,... {} Recenzja książki Poduszka w różowe słonie

@Lirith@Lirith {}

"Poduszka w różowe słonie" - Joanna M. Chmielewska

22.06.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Z twórczością pani Joanny M. Chmielewskiej do tej pory skutecznie się mijałam. W zasadzie nie wiele interesowałam się tą autorką. W ostatnim jednak czasie znalazłam w sieci nieco recenzji jednej z jej książek i pozytywnie nastawiona postanowiłam poszukać jakichś informacji na temat samej pisarki. Niestety wiele tego wbrew pozorom nie znalazłam, alb... {} Recenzja książki Poduszka w różowe słonie

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe