Polska kuchnia regionalna. Fakt smak 3/2015

Polska kuchnia regionalna. Fakt smak 3/2015
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Coraz chętniej wracamy do tradycyjnych polskich potraw i poszukujemy specjałów kuchni regionalnych. Ich niezwykły smak wynika z wysokiej jakości rodzimych produktów i oryginalnych sposobów przyrządzania. Polska kuchnia regionalna zadziwia bogactwem i różnorodnością składników czerpanych wprost z natury. Warto wymienić choćby kapustę kiszoną i ogórki kiszone, zsiadłe mleko, naturalne miody, dorodne owoce, warzywa, ryby, owoce leśne czy grzyby. W książce "Polska kuchnia regionalna" znajdziesz kilkadziesiąt przepisów na potrawy regionalne z całej Polski: zupy, dania główne i desery.
ISBN: 978-83-7813-863-1, 9788378138631
Wydawnictwo: Ringier Axel Springer Polska

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Polska kuchnia regionalna. Fakt smak 3/2015 aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Polska kuchnia regionalna. Fakt smak 3/2015. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2025 nakanapie.pl