Recenzje książki "Pomiędzy światami"

Dodaj swoją recenzję

"Pomiędzy Światami"

25.04.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wyobraź sobie, że inni przestają cię widzieć i słyszeć… No właśnie i co wtedy? Co zrobisz? Śmiać się czy płakać w takiej chwili? Ile można wyciągnąć z tej sytuacji? Bardzo ciekawa tematyka, doskonale napisana. Oglądamy całą akcje z boku. Liz ogląda swoje życie jak jakiś film. Może poznać samą siebie, dowiedzieć się prawdy o sobie. Spotkać się twarz... {} Recenzja książki Pomiędzy światami

Dziewczyna w wodzie

3.02.2013

"Pomiędzy Światami" wypatrzyłam w bibliotece. Stała samotnie na półce i pomyślałam "Dlaczego nie?" W końcu dawno nie sięgałam po jakiś romans paranormalny. Spodziewałam się historii miłości ducha, do osoby żyjącej, jednak troszeczkę się pomyliłam. 18 urodziny to coś czego wyczekuje każdy nastolatek. Oznaczają one oficjalne przejście w dorosłość,... {} Recenzja książki Pomiędzy światami

Pomiędzy światami

15.04.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jessica Warman to amerykańska autorka trzech książek dla młodzieży. Ukończyła studia w zakresie kreatywnego pisania. Ma trzydzieści lat, jest matką trzech córek i zapaloną uczestniczką maratonów. Wraz z rodziną mieszka w Pensylwanii. Elizabeth Valchar jest ładna i popularna. Kończy osiemnaście lat urządzając impezę urodzinową na jachcie. Jak się o... {} Recenzja książki Pomiędzy światami

"Pomiędzy światami" - Jessica Warman

23.02.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wkroczenie w dorosłość oznacza duże zmiany w życiu. Najgorsze jednak jest to, że te zmiany czasem bywają opłakane w skutkach… Elisabeth, główna bohaterka, wraz z przyjaciółmi świętuje swoje osiemnaste urodziny. Impreza została wyprawiona na łodzi jej ojca. W nocy obudzi ją hałas, który zaalarmuje ją, by sprawdziła, co się stało. Wychodzi na zew... {} Recenzja książki Pomiędzy światami

@Betsy@Betsy {}

Pomiędzy światami bez Ciebie

25.01.2012

Dzisiaj kończysz 18 lat. Twoi rodzice pozwalają zorganizować ci imprezę z najbliższymi przyjaciółmi na statku. Po długiej nocy, budzi cię dziwny dźwięk. Niestety nie wiesz jeszcze wtedy, że już jesteś martwa... "Skaczę do wody. Otacza mnie ciepło i jasność. W ogóle się nie boję."* Elizabeth Valchar popularna i piękna dziewczyna budzi się na statk... {} Recenzja książki Pomiędzy światami

{}

Być pomiędzy

7.01.2012

"Ludziom w moim wieku wydaje się, że śmierć nie istnieje. Nastolatki - jak wszyscy wiedzą - na ogół wierzą, że są nieśmiertelne. Jednak ja chyba nigdy nie miałam takiego poczucia." Jessica Warman mieszka w Pensylwanii. Jest matką dwóch córek i zapaloną uczestniczką maratonów. Na swoim koncie ma już trzy książki. Na początku byłam neutra... {} Recenzja książki Pomiędzy światami

"All that glitters is now cold"

6.01.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"SKĄD MIAŁAM MOC..." Całkowite odgrodzenie od świata i druzgocący brak jakichkowiel już możliwości aby coś zmienić. Liz budzi się na łodzi w dzień swoich urodzin. Po dłuższej chwili zdezorientowania odnajduje źródło hałsu, który ją zbudził. Widzi swoje martwe ciało, a wraz z nim świadomość, że choć pozostaje nadal w znanym jej świecie, to nie może ... {} Recenzja książki Pomiędzy światami

Pomiędzy światami

31.12.2011

Jessica Warman to amerykańska autorka trzech znakomitych powieści dla młodzieży. Ukończyła studia w zakresie kreatywnego pisania. Ma trzydzieści lat. Jest matką dwóch córek. Poza tym jest zapaloną uczestniczką maratonów. Wraz z rodziną mieszka w Pensylwanii. Główna bohaterka to Elizabeth Valchar, śliczna, popularna, po prostu idealna nastolatka, k... {} Recenzja książki Pomiędzy światami

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe