Recenzje książki "Porwana. Niebezpieczna znajomość"

Dodaj swoją recenzję

Porwana. Niebezpieczna znajomość.

9.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ana córka wpływowego biznesmena żyje zamknięta w przysłowiowej złotej klatce nieświadoma okropieństw jakich się on dopuszcza. Choć dziewczyna ma już dwadzieścia cztery lata nie może nic zrobić ani nigdzie wyjść bez zgody ojca a na każdym kroku towarzyszy jej kierowca który pełni także funkcję ochroniarza. Nic dziwnego że kiedy udaje się jej wyrwać... {} Recenzja książki Porwana. Niebezpieczna znajomość

@Za_czy_ta_na@Za_czy_ta_na {}× 1

Miłość czy rozsądek?

25.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie od dziś wiemy, że miłość nie wybiera i, że istnieje taka od pierwszego wejrzenia. Jednak co wtedy, kiedy nasz wybranek okazuje się być bezwzględnym mafiosem oraz osobą, która zamiast szczęścia i radości obdaruje nas tylko bólem? O tym wszystkim może się przekonać główna bohaterka powieści „Porwana…”. Jako córka wpływowego biznesmena przez w... {} Recenzja książki Porwana. Niebezpieczna znajomość

Recenzja

18.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

🖤🖤🖤Recenzja🖤🖤 "Porwana. Niebezpieczna znajomość" - Sylvia Bloch Cudowne życie, które do tej pory prowadziła w jednej sekundzie uległo zniszczeniu. Szczęście zastąpił strach i niewiedza. Poczucie bezpieczeństwa zniknęło a zastąpiła je myśl, co dalej ze mną będzie. Żeby było ciekawiej, na je drodze stanie uczucie, którego kompletnie się niespodzie... {} Recenzja książki Porwana. Niebezpieczna znajomość

Porwana

16.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„PORWANA. NIEBEZPIECZNA ZNAJOMOŚĆ.” Sylvia Bloch Wydawnictwo Novae Res Powieść „Porwana. Niebezpieczna znajomość.” Jest romansem mafijnym. Uwielbiam tego typu historie. Niektóre osoby mówią, że pisane są na jedno kopyto – niestety nie zgodzę się z takim stwierdzeniem. Każda książka z tego gatunku/ rodzaju jest inna. Jedne stają się perełkami inn... {} Recenzja książki Porwana. Niebezpieczna znajomość

Dobra pozycja na jeden wieczór.

15.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Za piękne chwile i odrobinę szczęścia jak zwykle musiałam słono zapłacić." Biorąc książkę do ręki nie miałam jakiś wygórowanych oczekiwań co do niej. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak bardzo byłam zaskoczona po zakończeniu jej. Ana to dwudziestoczteroletnia córka bogatego i wpływowego przedsiębiorcy. Mogło by się wydawać, że ta dorosła już ko... {} Recenzja książki Porwana. Niebezpieczna znajomość

Czasem miłość rodzi jedynie ból

6.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

🥷 ❤️RECENZJA ❤️🥷 Tytuł: "Porwana. Niebezpieczna znajomość" Autor: Sylvia Bloch Wydawnictwo: Novae Res Data premiery: 25.05.2021 "Prawdę mówiąc, bardziej przypominałam księżniczkę zamkniętą w wieży bajkowego zamku niż porwaną i więzioną współczesną dziewczynę." Zawsze zaczynam jakimś wstępem, wprowadzeniem do książki a tym razem będzie inaczej. Z... {} Recenzja książki Porwana. Niebezpieczna znajomość

Porwana

5.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jak to jest żyć wiecznie pod szklanym kloszem ? O tym doskonale wie nasza główna bohaterka historii pt. "Porwana" autorstwa Sylvii Bloch którą miałam przyjemność przeczytać dzięki wydawnictwu NovaeRes oraz Sztukaterowi. 24-letnia Ana żyje właśnie pod takim kloszem. Kiedy więc postanawia się z niego wydostać jej wypad do nocnego klubu będzie miał s... {} Recenzja książki Porwana. Niebezpieczna znajomość

@anka19850701@anka19850701 {}× 2

Recenzja książki "Porwana. Niebezpieczna znajomość"

18.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

RECENZJA Cześć i czołem :) Jak dobrze, że niedługo weekend :) Jakie macie plany na weekend? Ja wyjeżdżam do rodziców i nie wiem czy dam rade coś przeczytać :) Korzystając z tego, że mam ostatnio wenę na czytanie i pisanie recenzji, mam dzisiaj dla Was opinię o książce Sylvii Bloch "Porwana. Niebezpieczna znajomość" Bardzo dziękuję wydawnictwu No... {} Recenzja książki Porwana. Niebezpieczna znajomość

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe