Recenzje książki "Pragnienie"

Dodaj swoją recenzję

ksiązka o lęku

5.01.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Pragnienie" autorstwa Carrie Jones to powieść paranormalna. Książka została wydana przez Bukowy Las. Myślę, że pod względem okładki wydawnictwo się spisało. Okładka "Pragnienia" nie dość, że jest bardzo ładna to ma swoje uzasadnienie w treści. Cudowni, opiekuńczy zmiennokształtni, chłodne pikse i dziewczyna, która wylądowała akurat w samym środku... {} Recenzja książki Pragnienie

Śladami złotego pyłu

13.02.2016
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Znacie ten ból, kiedy książka wywołuje u was dużo emocji, ale nie umiecie się zdecydować, czy przeważają te pozytywne czy negatywne? Odkładacie skończoną powieść na półkę i tak do końca nie wiecie, czy wam się podobało, bo z jednej strony to było dobre, a z drugiej tamto okazało się kiepskie… U mnie zdarzyło się tak po przeczytaniu „Pragnienia” Car... {} Recenzja książki Pragnienie

o "Pragnieniu"

13.10.2012

W zimę, gdy byłam w Empiku na dziale o nowościach, od razu rzuciła mi się w oczy okładka "Pragnienia". Przeczytałam opis i zaciekawiła mnie oryginalność jaką odznacza się bohaterka - gromadzenie fobii. No i oczywiście ten złoty pył.. ale zacznijmy od początku. Zara White to zadziorna, bezwzględna i normalna nastolatka. Tyle, że dla kogoś kolekcjon... {} Recenzja książki Pragnienie

Poznaj swoje przeznaczenie…

1.10.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Wciąż nie wiem, jak ludzie mogą robić sobie nawzajem krzywdę. Jak mamy przetrwać, skoro to się dzieje?”* Jeśli masz czasem wrażenie, że ktoś cię obserwuje radze uważać. Może to być ktoś o dobrych intencjach albo i nie. Może się zdarzyć, że ktoś obrał właśnie cię jako swoją partnerkę i zrobi wszystko byś nią została... Dosłownie wszystko... {} Recenzja książki Pragnienie

Pragnienie

2.09.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po tylu odmiennych opiniach, musiałam się sama przekonać jak to naprawdę jest "Pragnieniem". No i się przekonałam. Może zacznę od tego, co mi się podobało. Fobie. Strasznie fajne było to nadawanie rozdziałom nazwy fobii, które były powiązane z wydarzeniami, które miały mieć miejsce. Szybko i przyjemnie się czyta. Gdybym się uparła, mogłabym ją pr... {} Recenzja książki Pragnienie

,,Pragnienie"

1.05.2011

Nietypowo zaczęłam historię Zary, ponieważ pierwszą książkę, którą przeczytałam to było ,,Zniewolenie”. Obiecałam, że kiedyś przeczytam pierwszą część opowieści o tej nastolatce i wreszcie to się stało. ,,Pragnienie” pokazało mi początek tej wielkiej historii i ukazało wiele innych rzeczy, o których nie miałam pojęcia. Ta książka bardzo mnie wciąg... {} Recenzja książki Pragnienie

Pragnienie

16.04.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ta książka była okropna. Tak schematycznej i tak przewidywalnej książki nie czytałam naprawdę dawno. Wszystko było w niej oczywiste, nic nie stanowiło zagadki, od mniej więcej 50 strony wiedziałam jak dalej potoczą się losy bohaterów, i co najgorsze – naprawdę tak się potoczyły. Książka ta trafiła w dobry moment mojego życia – długi weekend zawalon... {} Recenzja książki Pragnienie

Pragnienie, Carrie Jones

5.04.2011

Okładka „Pragnienia”, została stworzona w taki sposób, aby zaspokoić oczekiwania współczesnego czytelnika. Niby przyciąga wzrok, ale tak naprawdę, nie jest zachwycająca, biorąc pod uwagę szatę graficzną innych pozycji. Owszem, okładka nie jest ważna, ale bądźmy szczerzy – prawie każdy z nas przy wyborze książki, kieruje się na początku jej wygląde... {} Recenzja książki Pragnienie

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe