Recenzje książki "Prawniczka"

Dodaj swoją recenzję

Recenzja

12.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Prawniczka” to kontynuacja, na którą bardzo czekałam. Po genialnym „Skorpionie” przy którym autorka wysoko podniosła poprzeczkę, oczekiwałam historii, po której dosłownie pospadają mi kapcie. Czy tak właśnie było? O tym już za chwilę. Po raz drugi wybieramy się w podróż do Włoch, gdzie ponownie spotykamy praworządną panią adwokat – Lissę i bez... {} Recenzja książki Prawniczka

"Prawniczka"

30.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Układy, znajomości i władza – na tym opierał się jej świat. Hermetyczny wymagający, niebiorący jeńców.” Lisa po ostatnich, dramatycznych wydarzeniach próbuje wrócić do normalności, odzyskać spokój. Jednak brak odpowiedzi na nurtujące ja pytania bardzo jej w tym przeszkadzają, a dziennik ojca niczego nie wyjaśnia. Między nią a Jamesem, aż iskrzy ... {} Recenzja książki Prawniczka

"Prawniczka" Anna Falatyn - recenzja

28.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry! Zapraszam Was na recenzję drugiego tomu z cyklu "Prawniczka Camorry". Po udanym debiucie Anny Falatyn pod tytułem "Skorpion" wiedziałam, że czekanie na kolejny tom będzie istną torturą. I nie myliłam się... "Chcę twojego ciała, twojej duszy, wszystkiego, co jest z tobą związane, ale nie mogę tego mnie, bo nie jesteś dla mnie ani ja d... {} Recenzja książki Prawniczka

Prawniczka

28.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„[…](…) Chociaż w jednej kwestii muszę ci przyznać rację, ta nasza pogoń za zemstą nie przyniosła niczego dobrego. Nakręciliśmy się, szukaliśmy ukojenia w czymś, co go nam nie przyniesie. Zemsta wcale nie ocieka słodyczą, jest gorzka jak cholera. Zabija wszystko inne w życiu. Przypomina zazdrosną kochankę, która nie pozwoli ci funkcjonować, kiedy ... {} Recenzja książki Prawniczka

świetna mafijna książka

23.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

☀️"Najwięksi twardziele padają na kolana, najwybitniejsi stratedzy odpuszczają plany" ☀️-"Dla mnie już nie ma nadziei (...) -Dla każdego jest nadzieja, ale nie każdy ją dostrzega" ☀️"Życie to ciężka do rozegrania gra. Nigdy nie wiesz, kto jest twoim przeciwnikiem ani jaki wykona ruch" ☀️"Sam mi powiedziałeś, że nie ma rzeczy pośrednich... Miłość a... {} Recenzja książki Prawniczka

Recenzja

5.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

🪚🪚🪚🪚Recenzja🪚🪚🪚🪚 "Prawniczka. Prawniczka Camorry. Tom 2" - Anna Falatyn Świat w którym nie ma miejscu na sentymenty. Jest w nim zemsta, morderstwa, porachunki i władza. To one sprawiają, że ludzie szaleją i łakną coraz to więcej. Nie znają skrupułów. A czy jest w tym pokręconym i brutalnym świecie na miłość ? Na uczycie, które obezwładnia człowi... {} Recenzja książki Prawniczka

Prawniczka

4.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

🍃𝕽𝖊𝖈𝖊𝖓𝖟𝖏𝖆🍃 Powracamy do mafijnych klimatów razem z drugą częścią świetnego „Skorpiona”. 🦂 Nadal nie wierzę, że był to debiut Anny Falatyn, co tylko potwierdza w „Prawniczce”!🥰 Jeśli w pierwszym tomie brakowało Wam romansu, to tutaj w końcu Wasze modły zostały wysłuchane. ☺️ Między Jamesem i Lisą, wśród tych wszystkich problemów i nieb... {} Recenzja książki Prawniczka

Prawniczka Camorry II

30.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

James Ar­tu­ro Mo­ret­ti to im­per­ty­nenc­ki, po­ryw­czy, nieprzewidywalny boss klanu jednej z największych rodzin wchodzących w skład Camorry. Jego planem było wystawienie prawniczki, Lisy Davis, jako przynęty i czekanie aż wrogowie wyjdą z ukrycia i się po nią zgłoszą. Jednak rosnące przywiązanie do kobiety zaczyna kolidować z chłodną, bezwzglę... {} Recenzja książki Prawniczka

@Logana@Logana {}× 20
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl