Recenzje książki "Pretty Little Liars. Niewiarygodne"

Dodaj swoją recenzję

PLL 4. Niewiarygodne

11.01.2013

„Tęskniłyście? Dajcie sobie spokój z tym śledztwem albo i wam stanie się krzywda. A.” Jesteście ciekawi co nowego słychać u naszych przyjaciółek z Rosewood? Oj, nie mają lekko. Hanna leży w szpitalu i walczy o życie. Aria, po tym jak została bez dachu nad głową, zmuszona jest zamieszkać pod jednym dachem ze swoim ojcem i jego kochanką. Rodzice Emi... Recenzja książki Pretty Little Liars. Niewiarygodne

Niewiarygodne

27.09.2012

Oto nadszedł ten moment, kiedy emocje sięgają zenitu, a my poznajemy tożsamość A. Tylko czy to wystarczy, żeby życie dziewcząt wróciło do normy? Hanna dochodzi do siebie po wypadku, niestety zapomniała kilku istotnych szczegółów. Aria musi zmierzyć się z kłopotami rodzinnymi i skomplikowanym związkiem, który nie ma racji bytu. Spencer brnie w kłam... Recenzja książki Pretty Little Liars. Niewiarygodne

Niewiarygodne

9.09.2012

Sara Shepard jako dziecko chciała być wieloma osobami, ale bardzo dobrze dla nas (czytelników), że wybrała właśnie pisarską drogę. Sprawdza się w tym znakomicie. Pokochałem jej książki i bez wahania sięgam po kolejne książki z serii "Pretty Little Liars". Szkoda, że na kolejne części będziemy musieli czekać do 2012 roku, choć to nie jest znowuż aż ... Recenzja książki Pretty Little Liars. Niewiarygodne

Pretty Little Liars tom4

28.08.2012

Jest to już czwarty tom serii „Pretty Little Liars”, autorstwa Sary Shepard. Po raz kolejny mamy do czynienia z dziewczynami z Roosewood, których życie nie uległo poprawie. Wręcz przeciwnie, jest jeszcze gorzej... Po wstrząsającym zakończeniu trzeciego tomu z pewnością większości z nas serce podeszło do gardła. Hanna dowiedziała się kim jest ich p... Recenzja książki Pretty Little Liars. Niewiarygodne

Zagadka rozwikłana.

28.08.2012

Walka z niewidocznym wrogiem jest praktycznie niemożliwa. Bo jak mamy przeciwstawić się komuś, kto wie o nas wszystko, a my o nim nic? To wszystko daje A. szerokie pole do popisu. Zaskakujące smsy, ujawnione tajemnice, dziwne laleczki voodoo, czy potrącenie jednej z bohaterek samochodem to dopiero początek. Po wypadku Hanna budzi się z całkowitą pu... Recenzja książki Pretty Little Liars. Niewiarygodne

Jak nic niewiarygodne... („Pretty Little Liars. Niewiarygodne” - Shara Shepard)

8.07.2012

„W Rosewood nic nie kończy się happy endem.”* Kłamstwo nigdy nie jest dobrym rozwiązaniem. Nawet w dobrej wierze może odwrócić się przeciw Tobie i jego konsekwencje będą straszne w skutkach. Zastanawiające jest czemu kłamiemy skoro jesteśmy świadomi, że to złe i będziemy musieli za nie zapłacić. Niektórzy kłamią bo tak łatwiej, inni bo s... Recenzja książki Pretty Little Liars. Niewiarygodne

"JAK URATOWAĆ LUDZKIE ŻYCIE"

16.04.2012

JAK URATOWAĆ LUDZKIE ŻYCIE* Bransoletka to nie tylko ładny dodatek dopełniający wyszukany strój. To symbol przyjaźni. Choć utworzona z różnych i tak odmiennych od siebie części, nadal pozostaje całością. Przyjaciółki mogą być swoim przeciwieństwem, ale tylko razem stanowić będą tak niewiarygodne i niepowtarzalne połączenie. Bransoletki nosimy aby p... Recenzja książki Pretty Little Liars. Niewiarygodne

Nic nie jest takie, jakim się wydaje...

13.03.2012

Nic nie jest takie, jakim się wydaje… „Niewiarygodne” to już czwarty tom kultowej serii Pretty Little Liars, serii, która na całym świecie robi furorę również jako serial, który powstał na podstawie książek Sary Shepard. Znowu pochłaniają nas tajemnice, nierozwiązana zagadka i nieposkromiona ciekawość, kim jest A.? No właśnie, to bardzo dobre pyta... Recenzja książki Pretty Little Liars. Niewiarygodne

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl