Recenzje książki "Próba życia"

Dodaj swoją recenzję

Próba życia

2.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Próba życia" to trzeci tom z serii "Rozchwiani" Łucja Zarzycka po tym jak brutalnie została odepchnięta przez Dymitra, postanawia wyjechać i zerwać wszelkie kontakty z obecnym życiem, a najbardziej pragnie zaoszczędzić swojemu dziecku odrzucenia i przykrości ze strony Ojca - Dymitra. W 3 tomie jej postać ewaluowała. Łucja staje się silną kobiet... {} Recenzja książki Próba życia

Próba ułożenia życia

3.04.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Łucja przy pomocy Sebastiana postanowiła wyjechać zacierając za sobą wszelkie ślady. Odcięła się od całej swojej przeszłości, zarówno od tej, o której chciała zapomnieć, jak od tej, której odcinać nie chciała. Zerwała kontakty z najbliższymi, rodziną, przyjaciółmi. Nikt nie wiedział gdzie wyjechała, ani nawet czy żyje. Była to jedyna możliwa droga... {} Recenzja książki Próba życia

@Gosia@Gosia {}× 1

Próba życia

27.03.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

PREMIERA : 12.02.2020 @Link Tytuł : „Próba życia” Autor : K.A Figaro Wydawnictwo : Wydawnictwo WAB oraz Lipstick books 💔💔💔💔 Każdy z nas zna historię Łucji i Dymitra, prawda? Prosty układ, miłość, nienawiść i ucieczka. Namiętność i ból. Cóż, przedstawiam wam kochani trzecią część ich przygód pod tytułem „Próba życia”. Ta część jest najlepsza z tych... {} Recenzja książki Próba życia

Zawirowania

22.02.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,, Próba życia” trzeci tom serii Rozchwiani . Uważam ,że autorka ,,odwaliła’’ kawał dobrej roboty. Takiego obrotu sprawy się nie spodziewałam. Byłam przekonana, że kolejna część będzie bardzo przewidywalna, że kochankowie się odnajdą i będą żyć długo i szczęśliwie , jakże się pomyliłam. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Książkę jak i pozostał... {} Recenzja książki Próba życia

"Próba życia"

10.02.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

To już trzeci tom o trudnych i bolesnych życiowych zawirowaniach Łucji i Dymitra. Co takiego tym razem autorka zgotowała naszym bohaterom? Czy znajdą w końcu to, czego w życiu szukają? „Nie sądziłam, że pożądanie i namiętność staną się moimi wrogami”. Życie ma się tylko jedno i to jak nim kierujesz, jakie decyzje ponosisz w dużej mierze zależy ... {} Recenzja książki Próba życia

Próba życia

10.02.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Moi drodzy przedstawiam Wam trzeci i moim zdaniem najlepszy tom z tej serii, nie st on ostatnim i to mnie bardzo cieszy. Jest tu wszystko to, co ja bardzo lubię w książkach. Przede wszystkim ogrom przeróżnych emocji, które będą nam towarzyszyć przez całą książkę, ja lubię książki, które poruszają moimi emocjami, gdzie złość miesza się ze szczęście... {} Recenzja książki Próba życia

"Próba życia"

6.02.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Życie bardzo doświadczyło Łucję i Dymitra. Oboje muszą się teraz zmagać z konsekwencjami swoich wyborów. I choć czas przyzwyczaja do bólu, tęsknota pozostaje niezmienna. Każde z nich idzie swoją drogą. Jedno ku zatraceniu, drugie ku nowemu, lepszemu życiu. Nadal pełni bólu starają się o sobie zapomnieć. Jednak czy tak się da? Czy istnieje jeszcze ... {} Recenzja książki Próba życia

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl