Recenzje książki "Przekonaj mnie"

Dodaj swoją recenzję

Przekonaj mnie

3.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dziś przyszła pora na kolejny debiut. Pani Mosquito stworzyła ciekawą opowieść o miłości, prawdziwej przyjaźni, trudnej przeszłości i nadziei na przyszłość. Dzieląc narrację pomiędzy dwie główne postacie, możemy spojrzeć na jedno wydarzenie z dwóch punktów widzenia- ułatwia to czytelnikowi osąd sytuacji i wyciągnięcie własnych wniosków. Dosk... {} Recenzja książki Przekonaj mnie

Recenzja

13.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Myślę, że każdy na świecie chce czuć się kochanym i przelewać swoją miłość na bliską osobę. Ale co jeśli najbliższa osoba naszemu sercu nas zrani? Co jeśli nie możemy się pozbierać? Aleksandra po nieudanym związku ma dość facetów. Otacza swoje serce murem, jednak los bywa przewrotny i w barze poznaje przystojnego Marcela. Czy przypadkowa znajomość... {} Recenzja książki Przekonaj mnie

@monia.czyta@monia.czyta {}× 1

Przekonaj mnie

8.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ostatni związek Aleksandry pozostawił po sobie wielkie spustoszenie. Została zdradzona, na dodatek z własną kuzynką, a niebawem ma się odbyć ich ślub, na który ma zamiar iść i udowodnić wszystkim, że dla niej to zamknięty rozdział. Kobieta postanowiła założyć sobie konto na portalu randkowym, aby nie iść tam sama. Jednak każda kolejna randka okazu... {} Recenzja książki Przekonaj mnie

Debiut, który przekaże wam wachlarz emocji

5.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zranione serce nie jest jedyną rzeczą, jaką ukrywa przed światem Aleksandra, piękna i niezależna właścicielka agencji reklamowej. Druga tajemnica dotyczy powodu rozstania z ukochanym - od czasu tamtego wydarzenia młoda kobieta otoczyła się murem, za który nie ma wstępu żaden przedstawiciel płci przeciwnej. Problem w tym, że wielkimi krokami zbliża... {} Recenzja książki Przekonaj mnie

Przekonaj mnie - nie przekonało

2.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W ostatnim czasie przeczytałam wiele książek erotycznych, romansów itp. Wśród nich były takie w sam raz na raz, takie, które wyrwały mi serce, takie, które zawsze będę pamiętać, i takie, o których zapomnę bo choć nie były złe, były po prostu poprawne i bez szału. O tej książce raczej nie zapomnę ale nie dlatego, że jest oszałamiająca tylko dlatego... {} Recenzja książki Przekonaj mnie

Ta książka mnie przekonała!

26.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Przekonaj mnie" autorstwa M. F. Mosquito to pierwszy tom serii "Oblicza miłości". Opowiada o niezależnej właścicielce agencji reklamowej Aleksandrze, która w swoim życiu mimo młodego wieku doświadczyła wiele. Przed nią stoi wyzwanie, musi znaleźć partnera na ślub swojego ex chłopaka... z jej kuzynką. Czy randki na portalach ułatwią jej to zadanie... {} Recenzja książki Przekonaj mnie

Przekonaj mnie

21.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Premiera: 03.06.2021 Aleksandra była piękną, inteligentną i zarazem ciekawą osobą. Jednak jej życie uczuciowe było kompletną klapą. Ciągle trafiała na niewłaściwe osoby, które umiejętnie łamały jej serce. Była także kobietą biznesu - lubiła swoją pracę i bycie szefową. Wprawdzie miała bogatych rodziców, mogła mieć wszystko czego chce, ale wolała s... {} Recenzja książki Przekonaj mnie

Historia Marcela i Leksi.

13.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Szukacie lekkiej i przyjemnej lektury? Jeśli lubicie sięgać po książki, które są pikantnym romansem, to polecam Wam książkę autorstwa M. F. Mosquito. “Przekonaj mnie” to historia dająca nadzieję na miłość, ale przede wszystkim to historia dwójki młodych ludzi, którzy zostali zranieni i poszukują tej odpowiedniej osoby, której będą mogli w końcu za... {} Recenzja książki Przekonaj mnie

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl