Recenzje książki "Przekonaj mnie"

Dodaj swoją recenzję

Książka pełna skrajnych emocji.

23.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tom 1 to zawsze wielka nadzieja na to, że z przyjemnością będziemy chcieli sięgnąć po kolejne, które się pojawią. Jestem świeżo po lekturze i w sumie podczas czytania cały czas myślałam - "O nie, jeden tom mi w zupełności wystarczy". Tymczasem tuż po zamknięciu ostatniej strony zaciekawiło mnie, co będzie dalej. Na pierwszy rzut oka historia wyd... {} Recenzja książki Przekonaj mnie

Przekonaj mnie

19.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Przekonaj mnie" jest pierwszym tomem serii "Oblicza miłości" i jednocześnie debiutem M.F. Mosquito. Muszę przyznać, iż nastawiłam się na coś trochę innego. Myślałam że będzie to romans z tych bardziej ostrych, może mafijnych, które zalały czytelniczy rynek, ale mile się zaskoczyłam, gdyż otrzymałam coś bardziej realnego. Początkowo nie byłam pew... {} Recenzja książki Przekonaj mnie

@iza.81@iza.81 {}× 4

Przekonaj mnie

16.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Facet idealny 🤔 Istnieje czy nie? 😉 Aleksandra, bohaterką powieści "Przekonaj mnie" autorstwa M.F. Mosquito właśnie takiego szuka. Na początku, żeby pójść z nim na ślub kuzynki, która wychodzi za mąż za... byłego Aleksandry. Nieźle pokręcone... Będąc na imprezie dziewczyna przypadkowo spotyka Marcela, wspólnika swojego kolegi. Czy on okaże się t... {} Recenzja książki Przekonaj mnie

Przekonaj mnie

15.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zacznę od okładki. Jest obłędna i od razu rzuca się w oczy. Książka to kolejny debiut, który uważam za udany. Ponieważ to tom 1 serii "oblicza miłości" spodziewam się kolejnych książkę tej autorki. Historia wydaje się zamknięta, więc podejrzewam, że będą to kolejne inne części dotyczące np. przyjaciół Aleksandry. Oj z przyjemnością przeczytam o ni... {} Recenzja książki Przekonaj mnie

@Lalka1@Lalka1 {}× 2

Przekonaj mnie

12.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka ,,Przekonaj mnie" jest debiutem pisarskim M.F. Mosquito i w moich oczach nie wypadł on tak dobrze jak mógłby. Historia na pierwszy rzut oka wydała mi się banalna, oklepana, a nawet przewidywalna i niestety im bliżej przyglądałam się tej opowieści, tym bardziej utwierdzałam się w tym przekonaniu. Jednym słowem książka niczym mnie nie zaskoc... {} Recenzja książki Przekonaj mnie

Przekonaj mnie

9.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Czasami trzeba poczekać, niczego nie oczekiwać, nie szukać miłości, nie walczyć o nią na siłę. O nieszczerą nie warto, a o prawdziwą nie trzeba”. Miłość przychodzi zawsze wtedy kiedy się jej nie spodziewamy. Gdy już się poddaliśmy, a mur wybudowany wokół swojego serca wzmacnia się za każdym razem gdy kolejna randka przynosi rozczarowanie. ... {} Recenzja książki Przekonaj mnie

Przekonaj mnie

8.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ta okładka zdecydowanie mnie przekonała i zachęciła do czytania. Jest przepiękna "Prawdziwa miłość nie boi się przeszłości." Aleksandra, piekna i zdolna, jest także zraniona. Kto z nas nie nosi w sobie jakiegoś bólu? Choć jest szefowa agencji reklamowej i na co dzień pokazuje klasę oraz pewność siebie, w rzeczywistości otoczyła się murem, za kt... {} Recenzja książki Przekonaj mnie

Recenzja

7.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

🥰🥰🥰Recenzja🥰🥰🥰 Premiera 02.06.2021 r. "Przekonaj mnie" - M. F. Mosquito Historia pełna romantyzmu i przekonania się, że miłość potrafi być piękna. Aleksandra, piękna i inteligenta kobieta z zasadami. Pragnie miłości ale także się jej boi. To wszystko za sprawą byłego partnera, który zrobił jej straszne świństwo. Zamknęła swoje serce i boi się ... {} Recenzja książki Przekonaj mnie

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl