Recenzje książki "PS I życzę Ci dużo miłości"

Dodaj swoją recenzję

Świąteczny klimat

3.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"P.S. I życzę Ci dużo miłości" jest to zbiór ośmiu opowiadań znakomitych autorek powieści obyczajowych. W antologii znajdziemy takie opowiadania jak: ⭐ "Tajemnica starej szuflady" Magdaleny Witkiewicz ⭐ "Co podpowiada los" Agnieszki Krawczyk ⭐ "Strzał w serce" Agnieszki Lingas-Łoniewskiej ⭐"Zapach pieczonych jabłek" Nataszy Socha ⭐ "Medalion z sza... {} Recenzja książki PS I życzę Ci dużo miłości

Recenzja zbioru opowiadań " PS I życzę Ci dużo miłości " na długie zimowe wieczory

28.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień Dobry, jak miewacie się po świętach ? Mam nadzieję, że ten świąteczny czas mieliście okazję spędzić w gronie najbliższych. Zbiór opowiadań o miłości pod tytułem " PS Życzę Ci dużo miłości " od wydawnictwa Muza S. A. Postanowiłam sobie zostawić na deser w pierwszy i drugi dzień świąt. Po całym tym bieganiu po domu z mopem oraz ścierakami pr... {} Recenzja książki PS I życzę Ci dużo miłości

Piękne i wzruszające historie okraszone magią świąt. <3

16.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Czas jest pojęciem względnym. Dla jednych wiecznością jest całe życie, dla innych godzina. Jeśli nie potrafisz wykorzystać danej ci minuty, to zmarnujesz nawet ich nieskończoną liczbę.” Czy Wy też macie tak, że czytając opowiadania, czujecie lekki niedosyt oraz wrażenie, iż zbyt szybko się kończą? Osobiście tak mam, ponieważ czytając niektóre a... {} Recenzja książki PS I życzę Ci dużo miłości

By się spełnił cud

16.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Ps. I życzę Ci dużo miłości" to kolejna świąteczna propozycja od wydawnictwa Muza, po którą z zaciekawieniem sięgnęłam. Tym razem nie jest to powieść, ale antologia ośmiu interesujących opowiadań, które w jakiś sposób nawiązują do świąt Bożego Narodzenia, ale ich tematem przewodnim jest kartka z życzeniami, która gdzieś tam się zagubiła, bądź zaw... {} Recenzja książki PS I życzę Ci dużo miłości

Recenzja

1.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Co może się wydarzyć, kiedy dawno zaginiona kartka z życzeniami świątecznymi trafi wreszcie do adresata? Czy zapisane na niej słowa mają taką moc, by zmienić czyjeś życie lub obudzić dawno zapomniane uczucia? A może dzięki takiej kartce dopiero narodzi się miłość? Najpopularniejsze polskie autorki literatury obyczajowej przygotowały dla swoich czy... {} Recenzja książki PS I życzę Ci dużo miłości

Aż się robi ciepło na sercu!

30.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Znacie to uczucie kiedy jest końcówka listopada i już powoli szykujemy się na święta? Na pewno tak! Od lat na Instagramie pojawiają się wpisy o powieściach świątecznych, które to jakże równo obiecuję czytać. I tak właśnie płyną lata. Rok, drugi, trzeci. Tym razem zaparłam się jednak do żywego i uznałam, że nie ma to tamto! Obiecywanki cacanki, a g... {} Recenzja książki PS I życzę Ci dużo miłości

Polecam

26.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kolejna książka świąteczna za mną. Tym razem jednak klimat świąteczny dało się odczuć. Autorki wprowadziły mnie w odpowiedni nastrój, aż poczułam tę magię. A z tym u mnie akurat ciężko, bo nie za bardzo lubię święta. "Ps. I życzę Ci dużo miłości", to zbiór 8 opowiadań, napisanych przez znane i lubiane polskie autorki. Tematem przewodnim są znalez... {} Recenzja książki PS I życzę Ci dużo miłości

PS i życzę Ci dużo miłości

20.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tytuł: „PS i życzę Ci dużo miłości” Autor: M. Witkiewicz, A. Krawczyk, A. Lingas-Łoniewska, N. Socha, I. Gołębiewska, M. Knerdler, M. Warda, K. Misiołek Wydawnictwo: Muza Data wydania: 28 października 2020 Ilość stron: 351 stron Cena: 39,90 zł Ocena: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐✩ Co może się wydarzyć, kiedy dawno zaginiona kartka z życzeniami świątec... {} Recenzja książki PS I życzę Ci dużo miłości

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl