Recenzje książki "Psoriasis Vulgarna"

Dodaj swoją recenzję

Recenzja

23.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dwudziestoletni Łukasz choruje na łuszczycę. Jego życie nie wygląda jak codzienność przeciętnego chłopaka po maturze. Łukasz często odwiedza szpitale, są wręcz jego drugim domem. Przypadkowo poznaje Lucy, która na nowo pokazuje mu, że życie może być fajne nawet z łuszczycą. ~~ Szczerze mówiąc bardzo byłam ciekawa tej książki, lubię sięgać po debiu... {} Recenzja książki Psoriasis Vulgarna

@monia.czyta@monia.czyta {}× 1

Tego nie da się zapomnieć!

29.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Za każdym razem staram się unikać powieści, w których główne skrzypce gra choroba. Mam podobnie z książkami w klimatach wojennych – po prostu wiem, że złamią one moje serce, a nie każda niesprawiedliwość zostanie bohaterowi wynagrodzona. I tu na pomoc, z czystego przypadku przyszedł mi… sam Autor! Zaproponował mi ryzyko i udostępnienie powieści, b... {} Recenzja książki Psoriasis Vulgarna

Wartościowa powieść

6.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W tym roku staram się otwierać na nowe gatunki i nie zawsze wychodzi mi to na dobre. Chyba jestem już za bardzo skrzywiona przez ciągłe czytanie o mordercach i psychopatach. Mimo to z chęcią przyjęłam propozycję zrecenzowania książki Arkadiusza Kasprzaka. Autor uprzedził mnie, że "Psoriasis Vulgarna" nie zalicza się do literatury, którą czytam na... {} Recenzja książki Psoriasis Vulgarna

Psoriasis Vulgarna

4.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Łukasz Wilk to dwudziestolatek z warszawskiej Pragi. Poznajemy go w momencie kiedy już po raz dwunasty stawia się w szpitalu na leczenie. Chłopak od lat choruje na łuszczycę. Jest to bardzo poważna choroba skóry, a w cięższych przypadkach atakuje też stawy, co może prowadzić nawet do inwalidztwa. Niestety nie istnieje terapia pozwalająca na całkow... {} Recenzja książki Psoriasis Vulgarna

ZARAŹ SIĘ TOLERANCJĄ

4.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dobrze się składa, że udało mi się w końcu przeczytać tę książkę, w urlopowym klimacie, bo widzę, że na październik szykuje się kolejna - "Psoriasis Sequentia". Może na początek małe wyjaśnienie, bo przecież nie każdy musi to wiedzieć, co to jest ta PSORIASIS i ta VULGARIS. To ŁUSZCZYCA, ZWYKŁA, bo Wikipedia donosi o ponad dziesięciu jej typach... {} Recenzja książki Psoriasis Vulgarna

@czerwonakaja@czerwonakaja {}× 3

Psoriasis vulgarna

14.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Siema 😋 Ciekawi co dla Was mam?? 😏 Na początek cytat „Kluczem nie jest planowanie priorytetów, tylko priorytetyzowanie planów” Zgadzacie się? No to teraz kilka słów o książce, która zmieniła moje postrzeganie pewnej choroby „PSORIASIS VULGARna”- dla mniej wtajemniczonych łuszczyca zwyczajna. Do przeczytania tej książki zachęcił mnie sam autor @L... {} Recenzja książki Psoriasis Vulgarna

Zaraź się tolerancją

11.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Witajcie :-) 💫Dziś przychodzę do Was z recencją wspaniałej książki @Link@Link Dziękuję, za możliwość przeczytania tej książki. 💫Psoriasis Vulgarna to opowieść o młodym chłopaku - Łukaszu Wilku, który choruje od dziecka na łuszczycę. Przez nią Łukasz ma niskie poczucie wartości, kompleksy, nie ma pomysłu na życie i nie potrafi stworzyć stałego zw... {} Recenzja książki Psoriasis Vulgarna

@aditka@aditka {}× 1

Nikt nie jest idealny

20.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzięki uprzejmości autora miałam przyjemność zapoznać się z powieścią "Psoriasis Vulgarna". Na początku dość sceptycznie podchodziłam do tej książki. Spotkałam się z nią kilkukrotnie i za każdym razem miałam wrażenie, że to nie dla mnie. Zazwyczaj czytam powieści fantastyczna, a ta pozycja nawet obok nich nie stała. Długo się wahałam, postanowiłam... {} Recenzja książki Psoriasis Vulgarna

@Kasja@Kasja {}× 1
  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe