Recenzje książki "Psychol. Początek"

Dodaj swoją recenzję

Dla ludzi szukających wrażeń

21.03.2022

Kochani książka tylko i wyłącznie dla LUDZI O MOCNYCH NERWACH. Piotr, który został skrzywdzony w dzieciństwie przez matkę, w dorosłym życiu krzywdzi kobiety. Wymierza sprawiedliwość zdradliwym żonom na które dostanie zlecenia od ich mężów. Jego zadaniem jest znalezienie dowodów na zdradę i upokorzenie ich. Marta,ona no cóż w pociągu łowi frajeró... Recenzja książki Psychol. Początek

Tragiczna przeszłość

3.02.2022

Skrzywdzone dziecko i pozostawione z tym bólem same sobie, może w przyszłości wykazywać się odmiennym zachowaniem od reszty społeczeństwa. Jedni będą niszczyć samych siebie różnymi ryzykownymi zachowaniami oraz środkami odurzającymi, a inni będą mścić się na każdym napotkanym „sobowtórze” oprawcy. Czasem, może też dojść do wyrównania rachunków mię... Recenzja książki Psychol. Początek

Recenzja

2.02.2022

Patrzyła w oczy potwora i aż nie potrafiła uwierzyć, że diabeł może tak niepozornie wyglądać. Zwyczajny mężczyzna o miłej aparycji, przystojny, wysoki i z uroczym uśmiechem na twarzy. Czy to właśnie przez ten uśmiech był tak niebezpieczny? Wilk w skórze baranka. Parszywie uwodzący pogodnym spojrzeniem i uprzejmym słowem. Doskonale maskujący, kim b... Recenzja książki Psychol. Początek

Psychol ♥️ Początek ♥️

14.01.2022

Witam, dziś mam dla was recenzję książki Psychol # Początek ♥️ Autorki Moniki Liga ♥️. Piotr to mężczyzna, który w swoim życiu przeżył bardzo dużo, wychował się w rodzinie adopcyjnej, gdzie mimo tego, iż były pieniądze i dobre imię zabrakło najważniejszego, czyli miłości. Jego zajęciem jest wymierzanie sprawiedliwości przez zlecenia, jakie dostaj... Recenzja książki Psychol. Początek

Wstrząsająca i brutalna

8.01.2022

Kto ma stalowe nerwy, nie jest wrażliwy na mocne, wręcz brutalne sceny i nie stroni od odrażającego, ociekającego perwersją seksu, ten chętnie sięgnie po ten erotyczny thriller i dozna niezapomnianych wrażeń. Ta książka nie jest dla każdego, co podkreśla sama autorka, ale ma w sobie taki potencjał i historia bohaterów tak wciąga, że po mimo, iż mi... Recenzja książki Psychol. Początek

@Izzi.79@Izzi.79 × 4

Psychol

6.01.2022

⭐Recenzja⭐ 🏵Piotr zostaje odebrany matce i z patologicznej rodziny trafia do bogatych rodziców zastepczych. I chociaż są zamożnymi ludzmi i są w stanie zapewnić mu rzeczy materialne, to Piotr czuje, że jest tylko ich ozdobą i nie dostaje od nich miłości. Gdy się od nich wyprowadza, zaczyna prowadzić działalność przestepczą i karze niewierne kobie... Recenzja książki Psychol. Początek

Mocna, brutalna, nie dla każdego...

22.12.2021

Kiedy myślisz, że nic nie jest w stanie Cię już zaskoczyć, zszokować czy wprawić w osłupienie….pojawia się ona – Monika Liga, wraz ze swoją najnowszą książką „Psychol. Początek” Dobrze, że autorka postanowiła na okładce umieścić znaczek 18 +, bo co niektóra osoba mogłaby być zdziwiona i zażenowana tym co czyta :P „Psychol” to naprawdę mocna i b... Recenzja książki Psychol. Początek

@justus228@justus228 × 2

@fascynacja.ksiazkami

19.12.2021

To była wspaniała podróż w świat,który przeraża i porusza😈 😈Książka jest wielka niespodzianką.Dostarcza mnóstwa emocji,które sprawiają,że na długi czas zostanie w pamięci🔥 😈Bezpośrednia 😈Mocna 😈Odważna 😈Ostra 😈Brutalna Sceny,które stworzyła autorka spowodowały ciarki na skórze 😱 😈Jest to nieprzewidywalny i mroczny thriller erotyczny‼️ 😈Dzięki wsp... Recenzja książki Psychol. Początek

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl