Recenzje książki "Rezydentka"

Dodaj swoją recenzję

Czyżby nie romans?

26.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ostatnio wydaje się tyle literatury erotycznej, że każda kolejna powieść zlewa się z poprzednią, a cały nurt sprawa wrażenie jednej opowieści na… samy wiecie jaki temat. W tym tłumie łatwo przegapić książki, które mają pomysł na siebie i wyróżniają się ciekawym elementem. Jednym z tych tytułów jest „Rezydentka”. Zanim jednak przejdziemy do tego... {} Recenzja książki Rezydentka

Rezydentka ♥️♥️

30.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Witam, dziś mam dla was recenzję książki Rezydentka autorki Pola Roxa „Słońce, plaża, darmowe drinki i… Zwłoki.” Anna Rokicka ma trzydzieści cztery lata i żyje dość beztrosko, alkohol, imprezy i męskie towarzystwo. Jest rezydentką biura podróży w Grecji. Zastanawia ją tylko to, czy w swoim wieku nie powinna już się ustatkować, zachowywać się bar... {} Recenzja książki Rezydentka

Rezydentka

30.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Anna lubi dobrą zabawę, seks, zakrapiane imprezy, a praca, którą wykonuje, jej na to pozwala. Jest Rezydentką i pracuje obecnie w hotelu w pięknej i słonecznej Grecji. Nie ma, większych problemów do czasu aż nie budzi się nocy spędzonej z nieznajomym mężczyzną (no dobra widziała go przez chwilę w swoim hotelu wraz z kobietą, która okazała się jego... {} Recenzja książki Rezydentka

Greckie wakacje z trupem w tle

28.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Autorka "Osaczonej" powraca z nową powieścią. Jej debiutancka pomimo, że czytało mi się ją dobrze była w moim odbiorze bardzo średnia, a wszystko za sprawą przekombinowanego finału. "Rezydetka" zaś pomimo średniego polubienia się z główną bohaterką okazała się dobra dzięki mrocznej fabule. Anna Rokicka jest rezydentką pewnego biura podróży w słon... {} Recenzja książki Rezydentka

"Rezydentka"

6.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Rezydentka" jest moim drugim spotkaniem z twórczością autorki. "Osaczona" podobała mi się , więc wiedziałam, że sięgnę po jej kolejne książki. I tak właśnie się stało Najnowsza powieść skusiła mnie okładką, jest taka letnia, zachęcająca, idealna na wakacje. A także opisem. Słońce, plaża, morze...ale mamy też coś jeszcze, zwłoki młodej kobiety, a ... {} Recenzja książki Rezydentka

Zaskakuje

4.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Biorąc się za tę lekturę byłam przekonana, że jest to lekki, spokojny romans, idealny na ten wakacyjny czas. Jakie było moje ogromne zdziwienie, gdy przewracając kolejne kartki stałam się nagle czytelniczym świadkiem morderstwa. Uwierzycie, prawdziwy trup, i to w łóżku! Pomyślałam sobie, że chyba coś w drukarni pokręcili. Przecież nigdzie nie pisa... {} Recenzja książki Rezydentka

Rezydentka

30.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zeszłoroczny debiut Poli Roxy "Osaczona" zrobił na mnie pozytywne wrażenie. Nie inaczej było i tym razem. Otrzymałam tu ogrom emocji. Już od pierwszej strony wciągnął mnie świat Anny. Z założenia miał być to romans z elementami kryminalnymi, ale ja bym odwróciła taki układ. Dla mnie to kryminał. Jednakże miejscami trzeba to wszystko czytać z lekk... {} Recenzja książki Rezydentka

@iza.81@iza.81 {}× 3

Książka idealna dla odważnych kobiet!

28.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dziś premiera "Rezydentki"! Pola Roxa dziś będzie świętować wydanie kolejnej książki. Gratulacje! To było moje pierwsze spotkanie z autorką. Ciekawa byłam, czym zaskoczy mnie ta książka i już na wstępie zaznaczam, że zaskoczenie było. Pozytywne czy negatywne? Przekonasz się kawałek dalej. Po pierwsze szczególną uwagę zwracam na to, że czyta się ... {} Recenzja książki Rezydentka

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe