Recenzje książki "Rozdarta"

Dodaj swoją recenzję

Ciągle pomiędzy jednym, a drugim.

23.04.2014

Hocking Amanda – „Rozdarta” ‘ Rozdarta ‘ jest tomem drugim trylogii TRYLLE autorstwa Amandy Hocking, stanowiącym kontynuację opowieści o losach nastoletniej postaci, młodej królewny Trylli Wendy Everly, a właściwie Wendy Dahl. Tytuł książki określa stan emocjonalny w jakim wielokrotnie znalazła się główna bohaterka, zmuszana okolicznościami do do... {} Recenzja książki Rozdarta

Rozdarta

5.12.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Rozdarta" to druga część trylogii Trylle autorstwa Amandy Hocking. Ta amerykańska autorka zaczęła od samodzielnego wydania ebooka, a teraz... cóż, jest z pewnością rozpoznawaną osobą. Po sprzedaniu olbrzymiej liczby ebooków, wydawnictwo zaproponowało jej wydanie historii o Tryllach w wersji papierowej. Wendy po ucieczce z pałacu, staje w drzwiach... {} Recenzja książki Rozdarta

Rozdarta

19.10.2013

W bardzo krótkim czasie po przeczytaniu "Zamienionej" zdecydowałam sie na "Rozdartą". Wendy po powrocie do domu niemal od razu zostaje porwana przez Vittre. Przetrzymują ją tam, aż w końcu mówią jej prawde, którą jej matka przed nią ukrywała. Tutaj nie bede wam spoilerowała. Powiem wam tylko, że w końcu stanie sie ten trójkąt, którego autorka po... {} Recenzja książki Rozdarta

Rozdarta

6.11.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Amanda Hocking zadebiutowała znaną wszystkim "Zamienioną". Książka ta odniosła ogromny sukces i zyskała mnóstwo wielbicieli. "Rozdarta" to druga część trylogii opowiadającej o tryllach i ich królewnie Wendy Everly. W poprzedniej części Wendy uciekła razem z Rhysem z pałacu w Forening, gdzie czuła się wyobcowana i bardzo samotna. Dotarła do domu, d... {} Recenzja książki Rozdarta

Rozdarta

17.10.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kiedy, jakiś czas temu, zachwycałam się pierwszym tomem trylogii Trylle - Zamieniona, wspominałam o fenomenie bardzo młodej pisarki, jaką jest Amanda Hocking. Ta młoda, dwudziestokulkuletnia dziewczyna, wykorzystała moc internetu i sama zaczęła sprzedawać swoje powieści jako e-booki - sprawdziła się jako pisarz, i jako wydawca. Sprzedała ponad 1.0... {} Recenzja książki Rozdarta

Wyjść za królewicza, pokochać żebraka

14.08.2012

Kontynuacja "Zamienionej" podobała mi się tak samo, jak pierwsza część trylogii o Tryllach. Tak sobie myślę, że chyba ciągle mam w sobie dużo z nastolatki, skoro czytam takie książki i, co najistotniejsze, podobają mi się. Wiele osób twierdzi, że trzy części przygód królewny Wendy to gniot. Całe szczęście są też tacy, którzy się tymi książkami zach... {} Recenzja książki Rozdarta

Ślubowanie zemsty

3.07.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Są piękne i potężne. Nie chodzi tu tylko o bogactwo, ale też wyjątkowe zdolności. Uwielbiają złoto, perły, szlachetne kamienie i inne błyskotki. Są przebiegłe i często bywają złośliwe. Mogą wyglądać jak ludzie, lecz nimi nie są. Niektóre z nich podrzucają swoje dzieci do ludzkich rodzin. Tych najbogatszych. Zjawiają się po swoje córki i synów, gdy... {} Recenzja książki Rozdarta

Historia zatacza koło

25.04.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Rozdarta” to już drugi tom trylogii „Trylle” niesamowitej amerykańskiej pisarki – Amandy Hocking; która udowodniła, że aby spełnić marzenia wystarczy chcieć. Wendy zna już swoje prawdziwe pochodzenie, jest księżniczką z rasy Trylli (czyt. troli). Ale nie takich, jakie znamy z bajek czy figurek malutkich i grubiutkich ludzików z ogromnymi fryzura... {} Recenzja książki Rozdarta

@tala86@tala86 {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe