Recenzje książki "Rozmowy z psychopatami. W otchłani zła"

Dodaj swoją recenzję

Rozmowy z psychopatami. W otchłani zła

30.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pamiętacie może, jak pisałam Wam, że Rozmowy z seryjnymi mordercami. Najgorsi na świecie, to najlepsza książka z całej serii? No cóż, było tak, dopóki nie poznałam Rozmów z psychopatami. Jest to kolejna książka autorstwa Christophera Berry-Dee, którą pochłonęłam w jeden dzień i druga już z kolei, którą jestem wręcz zachwycona. Może trochę i wyprze... {} Recenzja książki Rozmowy z psychopatami. W otchłani zła

W głębi psychopatycznego umysłu

28.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Jeśli zabójca jest sprytny, widzisz tylko to, co on chce, żebyś zobaczył”. Zbrodnie fascynują ludzi od zawsze. Widać to chociażby po mnogości produkcji true crime. Co chwila widzimy zapowiedź czy to serialu, czy kolejnej książki. Zresztą, nie tylko produkcje true crime są popularne. Bardzo dużo ludzi czyta kryminały czy thrillery, których podsta... {} Recenzja książki Rozmowy z psychopatami. W otchłani zła

Wiele psychopatów jest wśród nas

17.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Autor przedstawia historie sadystycznego mordercy Petera Kürtena zwanego „Upiorem z Düsseldorfu”, pułkownika Davida Russella Williamsa z Kanadyjskich Sił Powietrznych, brytyjskich zabójców seksualnych Johna Christiego i Nevilleʼa Heatha, a także innych równie mrocznych postaci. To nie jest książka dla osób o słabych nerwach, jest jednak niezaprzec... {} Recenzja książki Rozmowy z psychopatami. W otchłani zła

Rozmowy z psychopatami. W otchłani zła

14.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hejo misie 🐻 Jak Wasz piątek? Mój całkiem nieźle się zaczął, wczoraj trochę popadało i od razu powietrze zrobiło się bardziej rześkie 😋 Mam dla Was książkę dość brutalną. Wiem, że wiecie, że tacy ludzie są i żyją z Nami ale w tej książce znajdziemy nadzwyczaj okrutne przypadki. „Rozmowy z psychopatami. W otchłani zła” Christopher Berry-Dee, autor... {} Recenzja książki Rozmowy z psychopatami. W otchłani zła

Rozmowy z psychopatami czy z samym sobą?

3.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czy zastanawialiście się kiedyś, co trzeba w sobie mieć, z jakimi emocjami i traumatycznymi przeżyciami się zmagać, żeby zostać seryjnym, psychopatycznym mordercą? Bardzo ciekawią mnie książki, które zajmują się ludzką psychiką. W tej autor w dość przystępny sposób wyjaśnił, czym w swoim postępowaniu mogli kierować się najwięksi psychopaci. W ... {} Recenzja książki Rozmowy z psychopatami. W otchłani zła

Rozmowy z psychopatami. Polecam.

27.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„ROZMOWY Z PSYCHOPATAMI. W OTCHŁANI ZŁA”. Christopher Berry-Dee Wydawnictwo Czarna Owca Z twórczością Christophera Berry-Dee spotykam się po raz piąty. I kolejny raz jestem w szoku. Uwielbiam zaglądać w umysły największych psychopatów na świecie. Dzięki temu autorowi mam taką możliwość. Pisze rzeczowo i na temat. W przedostatniej książce denerwo... {} Recenzja książki Rozmowy z psychopatami. W otchłani zła

"Rozmowy z psychopatami. Podróż w głąb umysłów potworów" i "Rozmowy z psychopatami. W otchłan...

19.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Cześć i czołem! Dziś recenzja, do której trochę się zbierałam, mimo że minęło już trochę czasu odkąd przeczytałam te książki. "Rozmowy z psychopatami. Podróż w głąb umysłów potworów" i "Rozmowy z psychopatami. W otchłani zła" to książki, które pozwoliły mi zbliżyć się do świata najniebezpieczniejszych zbrodniarzy w historii świata i choć trochę p... {} Recenzja książki Rozmowy z psychopatami. W otchłani zła

Twarzą w twarz ze złem

10.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie umiem tego wytłumaczyć, ale szalenie interesują mnie książki o mordercach i psychopatach. Dlatego z wielką ciekawością sięgam po książki autorstwa Christophera Berry-Dee, który dzieli się z czytelnikami swoimi doświadczeniami z rozmów, jakie przeprowadził z najgorszymi złoczyńcami. Jak napisał sam autor, nie jest to lektura dla ludzi o słab... {} Recenzja książki Rozmowy z psychopatami. W otchłani zła

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl