Recenzje książki "Scarlett"

Dodaj swoją recenzję

Scarlett

13.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Pazurami wygrzebałem się z rynsztoka, ale wciąż jestem milion lat świetlnych old twojej wieży z kości słoniowej. Nie jestem dość dobry dla ciebie. Nigdy nie będę. Ale jeśli szukasz chaosu, to tyle mogę ci dać”. Myślę, że nie byłam jedyną osobą, która po zakończeniu pierwszego tomu miała ochotę udusić Gabriela za to, w jaki sposób potraktować Sca... {} Recenzja książki Scarlett

Scarlett

19.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

O tym, że lubię pióro Meghan March, pisałam już wiele razy. Nic więc dziwnego, że jej kolejna seria zagościła na moich półkach. Co prawda, pierwszy tom serii o Gabrielu Legendzie nie porwał mnie tak, jak wcześniejsze książki autorki, jednak i tak udało mu się zyskać moją przychylność. Z niesłabnącą ciekawością sięgnęłam po drugą część, czyli Scarl... {} Recenzja książki Scarlett

Drugi tom Gabriel Legend

29.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Scarlett Priest jest załamana tym jak potraktował ją Gabriel. Nie może pojąć czemu tak postąpił. To, że została odtrącona prze kolejnego mężczyznę w jej życiu, złamało jej serce. Jednak mając tak cudowne przyjaciółki i siostrę jeszcze wszystko jest możliwe. Legend po fakcie orientuje się, że to co zrobił wcale nie było najlepszym wyjściem, bije si... {} Recenzja książki Scarlett

@mrsbookbook@mrsbookbook {}× 3

Scarlett

26.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Scarlett Priest (zresztą tak jak i ja ) nie dowierza w to co się wydarzyło w biurze Gabriela Legenda. Mężczyzna zaprzepaścił taką szansę, święcie wierząc, że nie zasługuje na szczęście, jak i na samą Scarlett. I choć oboje będą próbowali żyć bez siebie, tak im dłużej będzie trwać ta ich „rozłąka” tym bardziej będą za sobą tęsknić. Gdy pewnego dnia... {} Recenzja książki Scarlett

Kontynuacja Gabierla Legenda

23.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Scarlett Priest. Nie powinien jej zaczepiać. Nie miał prawa jej dotykać ani pragnąć. I za żadne skarby świata nie mógł jej pokochać. Bo był przeklęty. Oto ten, który za życia stał się legendą, został skazany na samotność przez jakieś fatum. Każdy, kogo pokochał Gabriel Legend, kończył źle. W najlepszym razie kończyło się na złamanym sercu, w najgo... {} Recenzja książki Scarlett

Scarlett. Gabriel Legend

4.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przyszedł czas na kontynuację losów Gabriela i Scarlett . Bohaterów tej serii polubiłam od razu i nie wyobrażam sobie bym miała na 1 tomie poprzestać. Kibicowałam im bardzo , nie mogłam się doczekać aż wreszcie zbliżą się do siebie, a kiedy to nastąpiło czar prysł. Zakończenie poprzedniego tomu pozostawiło mnie w głębokim szoku, autorka dosłownie ... {} Recenzja książki Scarlett

Scarlett

30.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Druga część jeszcze lepsza od poprzedniej. Tak dużo zwrotów akcji, nowych informacji i jeszcze więcej pikanterii między Scarlett i Gabrielem. Drugi tom książki zaczyna się tuż po feralnej scenie z pierwszej części, gdzie Gabriel porzucił Scarlett tuż po ich pierwszej wspólnej nocy w klubie. Scarlett jest zdruzgotana i cierpi. Nie wie, co ze sobą ... {} Recenzja książki Scarlett

Gabriel Legend #2

7.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

“Scarlett” to kontynuacja losów bohaterów poznanych w poprzedniej części. Po tym w jaki sposób Gabriel zostawił Scarlett, dziewczyna dochodzi do siebie, a przyjaciółki pałają chęcią zemsty. Legend zrobił to jednak nie bez powodu i szybko zaczyna żałować swojej decyzji. Bezpieczeństwo kobiety jest jednak dla niego najważniejsze, a jego osoba przyci... {} Recenzja książki Scarlett

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl