Recenzje książki "Serce gangstera"

Dodaj swoją recenzję

Dziewczyna w zamian za spłatę długu

23.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Serce Gangstera" to pierwsza część z serii Gangsterzy. Przystojny mężczyzna i piękna kobieta, brutalność i delikatność. Niebezpieczny, żyjący twardymi zasadami mafijny świat i dziewczyna, która bez swojej zgody została kartą przetargową na poczet długu. Taki rollercoaster emocji funduje nam autorka w swojej debiutanckiej powieści. Każdy c... {} Recenzja książki Serce gangstera

Recenzja książki - Anny Wolf "Serce Gangstera"

16.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka Anny Wolf "Serce gangstera" jest pierwszą książką z serii mafijnej. Książki o tej tematyce są coraz bardziej spotykane na rynku wydawniczym. Główną bohaterką jest Chloe McCoy która pracuje jako menager restauracji. Jej jedyną rodziną jest jej starszy brat Nick który ma problemy z hazardem. Chloe nigdy nie spodziewałaby się że jej brat dop... {} Recenzja książki Serce gangstera

Dobra, niedobra? Jak to z tą książką jest?

6.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tak naprawdę nie wiedziałam czego się spodziewać, gdy zaczynałam tę książkę. Opis zainteresował mnie swoją prostotą, raczej w takie książki gustuje. Pierwszy raz spotkałam się z tą autorką i w sumie na tym kończą się wszystkie informacje. Książka był dobra, troszkę przewidywalna, ale wydaje mi się, że w takich książkach właśnie o to chodzi. Lekka,... {} Recenzja książki Serce gangstera

Anna Wolf jako debiut roku - na czym polega jej fenomen?

29.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kolejne szalone wybryki Nicka doprowadzają do nieporozumienia, w wyniku którego jego siostra - dwudziestodwuletnia Chloe - staje się obiektem zainteresowania Aleksieja Tarasowa. Będąca zabezpieczeniem dla spłaty karcianych długów nieodpowiedzialnego mężczyzny, zostaje wplątana w brutalny świat mafii i porachunków, w którym każda słabość zostaje wy... {} Recenzja książki Serce gangstera

Gangster z sercem czy bez serca?

6.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książek typu romans mafijny jest na Polskim rynku wydawniczym całe mnóstwo. Kolejna tego typu naprawdę musi mieć to coś ,aby utrzymać się na pełnym rynku, zapotrzebowania literackiego, zwłaszcza kiedy Autor przewiduje kolejne części. Ksiazka Anny Wolf " Serce gangstera" gdy wyszła jako nowość po ponad milionowym wyświetleniu na Watppadzie bardzo k... {} Recenzja książki Serce gangstera

Serce gangstera

17.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Recenzja Serce Gangstera Tytuł : Serce Gangstera Autor: Anna Wolf Wydawnictwo : NieZwykłe Ocena ⭐⭐⭐⭐⭐5/5 Serce Gangstera to książka napisana przez autorkę Annę Wolf. Chloe McCoy mieszka ze swoim bratem, ich rodzice zmarli. Dziewczyna pracuje w restauracji i każdy grosz odkłada na wakacje. Nie zdaje sobie sprawy, że brat Nick wpakował ich oboje w... {} Recenzja książki Serce gangstera

SERCE GANGSTERA [Skazani na czytanie]

25.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zaczęłam i skończyłam tę książkę 14 lutego. Walentynki to czas miłości, tylko przykro mi. Ja się w tej powieści nie zakochałam. I na wstępie informuję, że przepraszać nie będę. „Serce gangstera” autorki piszącej pod pseudonimem Anna Wolf przyszyło mi poznać jakiś czas wstecz na znanej platformie Wattpad. Niestety od opowiadań tam publikowanych... {} Recenzja książki Serce gangstera

Serce gangstera

8.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ksiązka Anny Wolf "Serce gangstera" to piewsza ksiażka tej autorki jaka dorwała w swoje ręce. Ksiązka , kóra mnei totalnei rozbawiła i sprawiła że na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech. Nie pamiętam by jakaś ksiażka tak mnie pozytywnie rozbawiła. Sama historia może nie jest inna niz znane nam tego typu mafijne ksiażki. Ale sposób pisania , to jak b... {} Recenzja książki Serce gangstera

@Lalka1@Lalka1 {}
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl