Recenzje książki "Siła miłości"

Dodaj swoją recenzję

Prawdziwa miłość...

11.01.2022
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Siła miłości" to najnowsza powieść obyczajowa od Anny Sakowicz. Malwina wraz z mężem w ramach pełnienia funkcji rodziny zastępczej przyjmują pod swój dach małego chłopca. Gdy udaje im się ustalić sytuację prawną dziecka okazuje się, że małych Kacperek boryka się z poważnymi zaburzeniami intelektualnymi, przez co nikt nie chce go zaadoptować. Z w... {} Recenzja książki Siła miłości

Oblicza miłości

28.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pani Ania Sakowicz ma w swym dorobku wiele powieści bardzo różnych gatunkowo. Świadczy to o erudycji, ciekawości świata i odwadze. Bo właśnie odwagi potrzeba, by zmierzyć się z tak trudnym tematem, jaki podjęła w "Sile miłości". Temat rodzin zastępczych już sam w sobie jest bardzo interesujący. Nieraz pewnie zastanawiamy się, co kieruje ludźmi, k... {} Recenzja książki Siła miłości

@coolturka104@coolturka104 {}× 6

Między młotem a kowadłem...

15.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

My ludzie XXI wieku uważamy, że znamy się dosłownie na wszystkim. Wiemy, jak naprawić różne rzeczy, jak nauczyciele w szkole powinni uczyć nasze dzieci, a inni wychowywać swoje pociechy. Oceniamy ludzi na każdym kroku i próbujemy ich zbić z pantałyku wmuszając im swoje zdanie na dane tematy. Jak gdyby nasza wiedza i nasze zdanie na dany temat było... {} Recenzja książki Siła miłości

Polecam!

25.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Anna Sakowicz nakreśliła niebywale przejmującą, dotykającą najciemniejszych zakamarków duszy historię, jaka wstrząśnie czytelnikiem i zafunduje mu całą feerię skrajnych emocji. Trudna, przeszywająca tematyka, przemawiające kreacje bohaterów, nadzwyczajna liryczność, a wszystko to naszkicowane tak sugestywnym piórem, że historia Ostrowskich staje s... {} Recenzja książki Siła miłości

O sile miłości, walki i nadziei

23.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Malwina i Adam prowadzą specjalistyczną rodzinę zastępczą. Któregoś dnia trafia do nich niemowlę, prawdopodobnie na chwilę. Jak tylko sytuacja prawna się wyjaśni, dziecko będzie mogło trafić do adopcji. Niestety okazuje się, że Kacper jest chory i ma wiele zaburzeń intelektualnych. Rodzina stara się robić co w ich mocy, jeżdżą do specjalistów i ca... {} Recenzja książki Siła miłości

@kicia1914@kicia1914 {}× 3

A Ty co byś zrobił?

21.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Rzadko mam okazję czytać książki oparte na prawdziwych wydarzeniach. Gdyby nie czysty przypadek i tym razem bym tego nie zrobiła. Ale cieszę się, że sięgnęłam po nowość od wydawnictwa Luna czyli po książkę „Siła miłości”. To historia małżeństwa, Malwiny i Adama Ostrowskich, którzy są profesjonalną rodziną zastępczą. Przyjmują pod swój dach niep... {} Recenzja książki Siła miłości

"Siła miłości"

18.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Każdy wybór powodował cierpienie, tego byłam pewna.” Malwina i Adam Ostrowscy są szczęśliwym małżeństwem, lubią spędzać ze sobą czas, doskonale się dogadują, uzupełniają i rozumieją. Mają dwoje dzieci, syn właśnie wyprowadził się z domu, jest studentem, córka uczy się w gimnazjum. Podejmują decyzję o stworzeniu specjalistycznej rodziny zastępcze... {} Recenzja książki Siła miłości

"Siła miłości"

17.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Siła miłości” Anny Sakowicz to powieść, która została wydana nakładem wydawnictwa Luna. Mimo iż autorka ma w swoim dorobku więcej książek, to ta jest pierwszą, którą przeczytałam. Ogromnie się cieszę, że dane mi było poznać twórczość pani Ani. Ta książka od momentu, kiedy ją pierwszy raz zobaczyłam mówiła do mnie „przeczytaj mnie!”. Kiedy ją odeb... {} Recenzja książki Siła miłości

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl