Recenzje książki "Spacerujący z książkami"

Dodaj swoją recenzję

Spacerujący z książkami

13.06.2022

Spisane na kartkach książki to historię, jedne prawdziwe inne fikcyjne, jedne inspirowane prawdziwymi wydarzeniami, inne jedyne podparte wyobraźnia autora, która może nie mieć ograniczeń. Gatunków jest wiele, książek w każdym roku wydawane jest wiele, ale gusta są różne i każda znajduje swgo odbiorcę. Wielu czyta, ale nie każdemu musi podobać się ... Recenzja książki Spacerujący z książkami

@Gosia@Gosia × 2

Na spacerze z Carlem

2.06.2022

Są takie książki, które uwielbia się od samego początku, już od pierwszej strony. Są takie, które sprawiają, że robi się przyjemnie ciepło na sercu oraz takie, które zostają w pamięci na zawsze. Dla mnie "Spacerujący z książkami" to połączenie wszystkiego co najlepsze i co ceni się przy lekturze. Carl Kollhoff jest księgarzem. Niby nic wielkiego,... Recenzja książki Spacerujący z książkami

"Każda książka ma serce.."

30.05.2022

Carl Kollhoff, starszy już, doświadczony księgarz to prawdziwy miłośnik książek. Książki wypełniają całe jego życie, zastępują rodzinę i przyjaciół. Jest też księgarzem wyjątkowym, bo przynoszącym klientom zamówione wcześniej egzemplarze wprost do ich domów. Nie jest tym zachwycona nowa właścicielka księgarni, ale Karl zdaje się nie zwracać na... Recenzja książki Spacerujący z książkami

Spacerujący z książkami - recenzja

26.05.2022

RECENZJA „Cóż, ludzie coraz częściej zapominają o czytaniu. A przecież to właśnie ludzi można znaleźć między okładkami, ludzi i ich historie. Każda książka ma serce, które zaczyna pulsować, kiedy się ją czyta, bo wówczas łączą się z nim także nasze serca”. Czy jest coś piękniejszego niż świat zaklęty w książkach? Czy jest coś piękniejszego niż z... Recenzja książki Spacerujący z książkami

Spacerujący z Książkami

9.05.2022

Książka to jedna z najcudowniejszych rzeczy na świecie. Pozwala przenieść się do innego świata, oderwać się od rzeczywistości. Pozwala śmiać się i płakać. Pozwala zdobywać wiedzę. Pozwala doświadczać magii, optymizmu i nadziei. Pozwala też doświadczać okrucieństwa, obrzydzenia i zwątpienia w człowieka. Książka ma ogromną moc. „Spacerujący z ksi... Recenzja książki Spacerujący z książkami

Spacerujący z książkami

5.05.2022

🌼 🌼 🌼 🌼 Wzruszająca opowieść o tym, co łączy ludzi i sprawia, że książki są takie cudowne. Carl Kollhoff jest księgarzem niezwykłym. Łączy go z książkami miłość, która wykracza poza granice gustu. Co wieczór podczas spaceru nosi książki swoim klientom. Klienci także są wyjątkowi. Dla Carla są prawie jak przyjaciele, choć nic o nich nie wie i... Recenzja książki Spacerujący z książkami

Książka o książkach

25.04.2022

Carl Kollhoff to nieprzeciętna osoba. Jest księgarzem, który powieści zanosi wieczorem do domu klientów. Jest osobą inteligentną i potrafi czytelnikom idealnie dobierać powieści. Podczas jednej ze swoich wędrówek zaczepia go mała dziewczyna Schascha. Jest na tyle uparta i nieustępliwa, że udaje jej się namówić mężczyznę, by mogła z nim odwiedzać k... Recenzja książki Spacerujący z książkami

Spacerujacy z książkami

24.04.2022

Carsten Henn "Spacerujący z książkami", "Wiesz, taka książka, która spodobałaby się wszystkim, nie istnieje. A gdyby istniała, to byłaby pewnie kiepska. Nie można przyjaźnić się z każdym, bo każdy jest inny. Wtedy trzeba by było nie mieć osobowości, niczego, co by nas wyróżniało. Ale pewnie i tak nie wszyscy by nas lubili, bo brakowałoby im teg... Recenzja książki Spacerujący z książkami

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl