Recenzje książki "Spowiedź"

Dodaj swoją recenzję

Tak, a nie inaczej

2.06.2022

Biorąc powieść do ręki powiem szczerze, spodziewałam się romansu-erotyku z jakąś pseudo historią w tle. Okładka bowiem mówi sama za siebie. Tego typu publikacje zawsze można wrzucić do jednego „czytelniczego worka”, do którego sięga pewna (specyficzna) grupa czytelników. Grupa, która gustuje w tego typu fabułach i rozkoszuje się wszech-silną miłoś... Recenzja książki Spowiedź

Świetna historia

2.06.2022

Ta książka jest drugim tomem serii Wodząc na pokuszenie” i kontynuacją historii „Grzech”. Muszę przyznać, że autorka z każdą wydaną powieścią doskonali swój kunszt pisarski i jest to zauważalne przez tych, którzy znają jej dzieła. Wątki są ciekawe, spójne, zaskakują, szokują i co najważniejsze świetnie oddają klimat danej chwili, przez co czytelni... Recenzja książki Spowiedź

@Izzi.79@Izzi.79 × 3

Życie bez zasad

1.06.2022

Spowiedź to dla mnie pierwsza książka Gabrieli L. Orione i kolejny już mroczny romans, którego tło stanowi mafia. I mam nadzieję, że nie ostatni. Znajdziemy tutaj tajemnice, strach i bezwzględność. a wszystko to dziejące się w szeregach włoskiej mafii. Na pewno muszę nadrobić pierwszy tom "Grzech" z serii "Wodząc na pokuszenie", ponieważ swoją prz... Recenzja książki Spowiedź

Spowiedź gangstera

31.05.2022

Nie da się pisać o „Spowiedzi’ bez wspomnienia o „Grzechu”. Zacznijmy od skrótu fabuły części pierwszej cyklu "Wodząc na pokuszenie" Olivia, wraz z kumpelą, Patrycją, wyjechała do Włoch, gdzie obie pełniły rolę panienek do towarzystwa. Oli szybko znalazła bogatego starszego sponsora. Salvatore spełniał każdą jej zachciankę, w zamian pragnąc tyl... Recenzja książki Spowiedź

..szczere wyznanie..

29.05.2022

,,Spowiedź" to drugi tom serii ,,Wodząc na pokuszenie", który przedstawia losy Olivii i Simone. Arber Abedini to Simone, który przystąpił do programu, pracuje pod przykrywką, musi wniknąć w szeregi jednej z najniebezpieczniejszych organizacji przestępczych. Trafia do więzienia, gdzie ma za zadanie zdobyć zaufanie Antonia Matrangi, niebezpieczne... Recenzja książki Spowiedź

@ela_r22@ela_r22 × 14

spowiedź

24.05.2022

"Spowiedź" to tom 2 serii. Nie czytałam poprzedniej części ale ta wciągnęła mnie na dobre. Muszę przyznać, że jest bardzo ciekawa i dość specyficzna. Muszę nadrobić w międzyczasie tom 1, choć nie miałam odczucia,że czegoś mi brakuje. Simone to młody mężczyzna, który wyrusza do rodzinnego kraju. Nie jest tym za kogo się podaje. Jako albański po... Recenzja książki Spowiedź

@Lalka1@Lalka1 × 7

Odkupienie

23.05.2022

"Nie wiem, czego w ciągu tych kilku krótkich chwil się po niej spodziewałem. Może namiastki swojego ocalenia." "SPOWIEDŹ" AUTOR: GABRIELA L. ORIONE WYDAWNICTWO: NOVAE RES CYKL: WODZĄC NA POKUSZENIE (tom 2) "Masochizm jest naturalnym elementem naszej osobowości. Czasami potrzebujemy zatracić się w bólu, żeby właściwie docenić je... Recenzja książki Spowiedź

Nadszedł ten czas........

22.05.2022

Było to moje pierwsze spotkanie z książką Gabrieli L. Orione i mam nadzieję , że nie ostatni. Na pewno muszę nadrobić pierwszy tom „Grzech” z serii „Wodząc na pokuszenie”, ponieważ zaczęłam od tomu drugiego „Spowiedź”. Jednak książka jest tak napisana że nie przeszkadza to w czytaniu. Nadszedł czas by wyjawić wszystkie sekrety przeszłości. „To ... Recenzja książki Spowiedź

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl