Recenzje książki "Szklany tron"

Dodaj swoją recenzję

Szklany tron

13.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka Szklany Tron pojawiła się na mojej półce jako prezent na 17 urodziny zaraz po tym , jak została wydana w Polsce. Od razu pokochałam jej okładkę i miałam przeczucie, że będzie to miłość na dłużej. Postać z okładki przywodziła mi na myśl typ fantasy, który uwielbiam najbardziej- ten, gdzie główną bohaterką jest waleczna, charakterna dziewczy... {} Recenzja książki Szklany tron

Wielki fenomen czy jednak nie?

18.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Celaena odbywa karę w jednym z najgorszych miejsc w królestwie. Po czasie, który tam spędziła, a wynik jest wręcz nieprawdopodobny, nie dziwi nikogo, że zgodziła się na możliwość wydostania się z tamtego miejsca. Ma wziąć udział w turnieju na Królewskiego Obrońcę. Ma zmierzyć się z najgorszymi zabójcami w krainie. Pod okiem całej masy strażników r... {} Recenzja książki Szklany tron

Szklany tron

17.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Długo myślałam jaką książkę przeczytać. Szukałam, szukałam i w końcu ,, O! Ciekawe o czym jest." Pierwsze co mnie zaintrygowało to okładka. Myślę sobie " o nie.. pewnie kolejna książka z głupia i zadufaną w sobie bohaterką". Postanowiłam jednak przeczytać... I naprawdę się nie zawiodłam. Zaskoczyło mnie to że książka zbiła mnie z nóg. Normalnie mi... {} Recenzja książki Szklany tron

@Linaroka66@Linaroka66 {}× 1

Szklany tron

6.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ten tytuł zna już chyba każdy książkoholik. Przynajmniej ten, który już trochę siedzi w „internetach” ;) Moja opinia pewnie zginie w gąszczu innych, ale co tam zapraszam na moje odczucia co do tej historii! „Szklany tron” to pierwszy tom serii o tym samym tytule. Opowiada on o losach osiemnastoletniej Celeaeny znanej całemu ludowi zabójczyni. W w... {} Recenzja książki Szklany tron

Szklany tron

10.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zaczęłam coraz częściej spotykać się z Sarah J. Maas na moich książkowych wycieczkach po internecie. W końcu postanowiłam sięgnąć po jedną jej książek i padło na ,,Szklany tron", oj nie zawiodłam się. Na pierwszych stronach poznajemy Celaene Sardothien osiemnastoletnią zabójczynię która została złapana oraz zesłana do kopani soli w Endovier na doż... {} Recenzja książki Szklany tron

Nie taka zabójczyni straszna jak ją malują

20.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

To było moje kolejne spotkanie z twórczością Maas, ale i tym razem nie zawiodłam się, a mój czytelniczy łasuch został nakarmiony. W tej serii zdecydowanie odchodzimy od tego, co poznałam w "Księżycowym Mieście", przenosimy się w bliżej nieokreślone czasy, gdzie Fae zostali wybici co do nogi, a przedstawionym królestwem rządzi tyran. W tym całym ot... {} Recenzja książki Szklany tron

@Rakshell@Rakshell {}× 3

Genialny początek serii

10.02.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hej Kochani! Jak tam wyglądają wasze stosy nieprzeczytanych książek? Dużo tego macie? Ja ostatnimi czasy zostałam tak zawalona książkami recenzenckimi i booktourami, że kompletnie nie miałam czasu czytać własnych książek. Dlatego postanowiłyśmy z @Link zorganizować roczny maraton z książkami Sarah J. Maas. No i w styczniu do przeczytania był "Szk... {} Recenzja książki Szklany tron

Szklany tron

31.01.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Szklany tron" jest pierwszą opublikowaną powieścią Sarah J. Maas, wcześniej swoją twórczość zamieszczała w internecie. Na internautach wybrobowywała swoje opowiadania , a zaczęła już w wieku szesnastu lat. Osobiście z twórczością Sarah spotkałam się kilka miesięcy temu czytając "Dwór Cierni i Róż", pierwszy tom Acotar mnie nie zachwycił, ale kole... {} Recenzja książki Szklany tron

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe