Recenzje książki "Szpilki z Wall Street"

Dodaj swoją recenzję

Szpilki z Wall Street

14.01.2022
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Szpilki z Wall Street” – Iga Daniszewska Olivia to zdecydowanie kobieta z charakterem. Pracuje dla wilka biznesu w biurze maklerskim. Jedyne co trzyma jej w tej pracy to doprowadzanie swojego szefa do szewskiej pasji, gdyż taki obrała sobie cel, który w pewnym sensie jest dla niej terapią. Notoryczne spóźnienia, które musi znosić Dylan to tylko ... {} Recenzja książki Szpilki z Wall Street

Recenzja książki "Szpilki z Wall Street"

21.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

RECENZJA Dzień dobry w ten zimowy i mroźny poranek. Czy u Was tez tak biało i pięknie? Czyżby tegoroczne święta dla odmiany były białe? Dla mnie Święta Bożego Narodzenia bez śniegu nie mają żadnego klimatu. A jak jest u Was? Korzystając z wolnej chwili, przychodzę do Was z recenzją debiutu książkowego Igi Daniszewskiej „Szpilki z Wall Street". B... {} Recenzja książki Szpilki z Wall Street

Szpilki

10.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„(…)pamiętaj, że każde rany się w końcu zabliźniają”. Powtarzałam to już kilka razy i nadal trzymam się tego, że bardzo lubię debiuty. Zaraz obok romansów mafijnych to właśnie te biurowe są moimi ulubionymi. Gdy dostałam propozycję objęcia patronatem książkę „Szpilki z Wall Street”, zgodziłam się po przeczytaniu kilku pierwszych rozdziałów, już ... {} Recenzja książki Szpilki z Wall Street

Recenzja

9.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzisiaj przychodzę do Was z recenzją kolejnego bardzo interesującego polskiego debiutu. „Szpilki z Wall Street”, bo to właśnie o tej książce mowa, zaintrygowały mnie swoim nie tylko opisem, ale to właśnie tytułowe szpilki mnie przekonały. Jednak opis opisem, buty butami, ale co skrywało się środku? O tym właśnie już za moment. Autorka zabrała n... {} Recenzja książki Szpilki z Wall Street

stuk..stuk...stuk

4.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Szukacie lekkiej książki na jesienny wieczór? To idealnie 😊 mam dla Was genialna propozycję! Olivia Santos jest pracownicą biura maklerskiego prowadzonego przez Dylana Clarka. Od dwóch lat pałają do siebie nienawiścią. Ona się wiecznie spóźnia i chodzi na szpilkach, a on tego wszystkiego nie może znieść 😤😅 Jednak oboje zdają sobie sprawę, że ich ... {} Recenzja książki Szpilki z Wall Street

wspaniała książka

2.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

🌞"Stuk. Stuk. Stuk. Stuk. Wyrwałem się ze snu, usiadłem na łóżku i przerażony rozejrzałem się dookoła (...) Stukot jej *** szpilek mnie prześladował" 🌞"Pamiętaj, że każde rany się w końcu zabliźnią" 🌞"To nie aspiryna jest świetną lekiem na ból głowy, tylko adrenalina i... wstyd". Czy znacie takie debiuty, które okazują się perełką? Ja znam kilka.... {} Recenzja książki Szpilki z Wall Street

Biurowy hate-love w maklerskim świecie.

26.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kobietki lubicie chodzić w szpilkach? Ja uwielbiam, nieważne czy sandałki, czy czółenka, ważne, żeby obcas miał 10cm. Szpilki albo płaskie balerinki to są moje ulubione buty. Ta cecha łączy mnie z bohaterką książki ,,Szpilki z Wall Street”, Olivią. Wprawdzie do jej imponującej kolekcji par jeszcze trochę mi brakuje, ale uwielbiam buty i torebki. ... {} Recenzja książki Szpilki z Wall Street

Szpilki z Wall Street

22.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Olivia i Dylan razem pracują od dwóch lat. Ona jest jego prawą ręką, on jej szefem. Działają sobie nawzajem na nerwy, Dylan nie znosi stukania jej szpilek. Jednak on jej nie zwolni, bo wie, że mu się to nie opłaca, jest za dobra w tym, co robi. Ona czuje się pewna, wie, że może sobie na wiele pozwolić, ewentualnie straci pracę, jednak ma świadomoś... {} Recenzja książki Szpilki z Wall Street

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl