Recenzje książki "Szukając Noel"

Dodaj swoją recenzję

Coś pięknego...

29.03.2015

"Czy wiesz, że anioły naprawdę czasem przebierają się za ludzi i schodzą na ziemię?" Mark jest dwudziestokilkuletnim mężczyzną, któremu właśnie zawalił się cały świat. Stracił stypendium, dzięki któremu udawało mu się opłacać studia, w wypadku właśnie zginęła jego ukochana mama i do tego wszystkiego jego ojciec nie chce go znać. Żyje więc w miaste... {} Recenzja książki Szukając Noel

Jak anioła głos..

16.04.2014

„Szukając Noel” to kolejna już przeczyta przez mnie książka Evans’a. Pisarz ten jest jednym z moich ulubionych autorów, więc za każdym razem z uśmiechem na twarzy sięgam po każdą jego powieść. Tak było i tym razem. Mark jest młodym mężczyzną, który nie może pogodzić się ze śmiercią swojej najlepszej przyjaciółki. Przyjaciółką tą była jego matka. K... {} Recenzja książki Szukając Noel

Czy wiesz, że anioły czasem przebierają się za ludzi i schodzą na ziemię?

2.04.2013

Lubisz Nicholasa Sparksa ("Pamiętnik") i Erica Emmanuela Schmitta ("Oskar i pani Róża")? Z całą pewnością pokochasz Richarda Paula Evansa! Życie Marka Smarta wali się w gruzy. Ukochana matka, do której był bardzo przywiązany ginie w wypadku samochodowym, co okazuje się być zwieńczeniem całej góry mniejszych i większych katastrof życiowych. Utrata... {} Recenzja książki Szukając Noel

"Bo każdy człowiek szuka przecież własnego domu."

10.03.2013

Richard Paul Evans to urodzony w Salt Lake City amerykański pisarz, autor m. in. bestsellerowych "Stokrotek w śniegu". W sumie napisał ponad 20 powieści, w języku polskim jest dostępnych tylko kilka, a szkoda. Czy wierzysz w to, że anioły naprawdę czasem przebierają się za ludzi i schodzą na ziemię? Mark przekonał się o tym wraz z pierwszym łykie... {} Recenzja książki Szukając Noel

@Eta@Eta {}

"...rzeczy najcenniejsze to te, o które trzeba walczyć"

5.08.2012

"Rodzina jest dla człowieka niczym płótno dla artysty. Przelewamy na nie nasze najwspanialsze marzenia. Kreślimy je często w sposób niedoskonały i nieudolny, ale wszyscy jesteśmy przecież zaledwie amatorami w sztuce życia. Jeśli jednak nie skupimy się na roztrząsaniu własnych pomyłek, z czasem powstają w ten sposób prawdziwe arcydzieła. Z czasem uc... {} Recenzja książki Szukając Noel

@Agathe@Agathe {}

zachwycająca

24.04.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Drogi Czytelniku! Lektura „Szukając Noel” już za mną. Książka leży jeszcze obok. Spoglądam na przepiękną okładkę i wracam myślami do powieści. Łzy jeszcze nie obeschły na moich policzkach, myśli uparcie krążą wokół książki, a ja miałabym ochotę czytać ją jeszcze raz. Wiem, że dzisiejszego dnia nie będę w stanie skupić się na niczym innym. Zastanawi... {} Recenzja książki Szukając Noel

@diunam@diunam {}

Szukając Noel

17.04.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Richard Paul Evans to znany amerykański pisarz, którego każda wydana książka staje się bestsellerem na liście New York Timesa. Zanim został tak popularnym pisarzem, pracował jako dyrektor reklamy i publicysta. Autor obecnie mieszka w Salt Lake City z żoną i dziećmi. Czytałam na waszych blogach same dobre recenzje książek tego autora, więc postanow... {} Recenzja książki Szukając Noel

@awiola@awiola {}

Szukając Noel

27.06.2011

Życie Macy nigdy nie było proste. Jej matka zmarła na raka, kiedy była jeszcze dzieckiem, a uzależniony od narkotyków ojciec nie potrafił się zaopiekować ani nią, ani jej młodszą siostrą. Macy i Noel zostały rozdzielone i oddane do adopcji, ale nawet wówczas nie zasmakowała ona szczęścia. Teraz Macy za wszelką cenę pragnie odnaleźć swoją młodszą s... {} Recenzja książki Szukając Noel

@Kala95@Kala95 {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe