Recenzje książki "Tajemnica carycy"

Dodaj swoją recenzję

Tajemnica Carycy.

19.05.2022

Dzisiaj przychodzę do Was z kolejną ciekawą intrygą kryminalną, w którą znów wplatana jest Agata Śródka wraz ze swoją prawą ręką i moim ulubieńcem całej powieści Michaelem Blancem. Agata Śródka- celebrytka i restauratorka tym razem ładuje się w centrum śledztwa przez swoją przyjaciółkę- Katarzynę. Caryca Katarzyna dostaje od swojego przyszłego mę... Recenzja książki Tajemnica carycy

Niezłe jaja

8.05.2022

Agata Śródka przyciąga problemy niczym magnes! A może to one ją przyciągają? W każdym razie i teraz ma ich co niemiara: konkurs kulinarny, mamusie Michelka, ciekawą koleżankę, a... i trupa. Jak zawsze! Pierwszy tom, czyli „Wina wina” niesamowicie przypadł mi do gustu. Trochę obawiałam się, czy również drugiemu uda się utrzymać poziom. Jak się o... Recenzja książki Tajemnica carycy

Ciężki los celebrytki :)

29.04.2022

Któż nie kocha być gwiazdą i w blasku reflektorów lśnić niczym księżyc w pełni? Na takie pytania może znać odpowiedź tylko najbardziej znana restauratorka- celebrytka Agata Śródka. Tym razem nasza gwiazda zostaje zaproszona jako jurorka do kulinarnego talent show, w którym tematem jest wykonanie jadalnej repliki jaja Faberge. Nie mogąc wyplątać s... Recenzja książki Tajemnica carycy

@izka91201@izka91201 × 2

Bez smaku ta czekolada

24.04.2022

Kolejny tom przygód Agaty Śródki za mną i muszę przyznać, że pod pewnymi względami wydawał się lepszy od pierwszego tomu, lecz to początek serii podobał mi się bardziej, a przynajmniej lepiej się przy nim bawiłam. WAŻNE! Ten tom można czytać samodzielnie, bez znajomości Winy wina. Zacznę od tego, że te książki są do siebie bardzo podobne, więc... Recenzja książki Tajemnica carycy

@sanaecozy@sanaecozy × 2

Tajemnica carycy

21.04.2022

Po przeczytaniu pierwszego tomu tej serii, czyli "Wina wina" miałam mieszane uczucia, ponieważ książka spodobała mi się aż nadto, ale miałam ochotę ukrzyżować tego, kto nazwał to komedią kryminalną, a autorkę za przekombinowanie w tej kwestii. Ale, że bardzo polubiłam się z Magdaleną Starostą już przy wcześniejszych książkach to i drugi tom musiał... Recenzja książki Tajemnica carycy

Kiedy truposz zaczyna mówić...

20.04.2022

Po przeczytaniu „Wina wina" sięgnęłam po kolejną książkę z cyklu o Agacie Śródce z dużymi oczekiwaniami. Czy kolejna część utrzymała ten poziom? P„Tajemnica carycy" to kolejne przygody uwielbianej przeze mnie, niskiej, lecz zadziornej Agaty Śródki. Tym razem natrafiamy na otwarcie hotelu, który skrywa sobie liczne sekrety. To także pole do popisu... Recenzja książki Tajemnica carycy

Car, caryca i śródkowe jaja

13.04.2022

"Tajemnica carycy" to druga część z cyklu "Agaty Śródki" Małgorzaty Starosty. Tym razem główna bohaterka podana jest nam na słodko. Po morderczych perypetiach w winnicy Agata Środka wśród znajomych stała się specjalistką od truposzy. Kobieta zostaje poproszona przez swoją przyjaciółkę Katarzynę, by pomogła jej w otwarciu hotelu, w którym odnal... Recenzja książki Tajemnica carycy

Agata Śródka rulez

12.04.2022

Książka została zrecenzowana w ramach Klubu Recenzenta serwisu @Link Pierwsza część przygód Agaty Śródki tak bardzo przypadła mi do gustu, że postanowiłam pójść za ciosem i przeczytać od razu drugi tom. Od zajścia w winnicy minęło już trochę czasu. Życie bohaterki niewiele się zmieniło. Niestety bądź stety okres posuchy nie może trwać wiecznie. Dz... Recenzja książki Tajemnica carycy

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl