Recenzje książki "Ten, którego szukam"

Dodaj swoją recenzję

Bracia, których nie da się nie kochać

12.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

John Bishop nie jest typowym samotnym ojcem. Jest zdystansowany, niecierpliwy i nieporadny. Prowadzenie rodzinnego pensjonatu B&B ma pewne zalety, lecz nie należą do nich długie godziny pracy, sprzątanie po gościach i słuchanie przez całą noc energicznie kochających się par. Za to chodzenie do łóżka z panienkami, które przyjeżdżają na ranczo, by u... {} Recenzja książki Ten, którego szukam

Ten, którego szukam

24.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tym razem poznajemy historię Johna, który niespodziewanie musi stać się rodzicem dla kilkumiesięcznej dziewczynki. Mimo wsparcia i pomocy najbliższych, sam stara się wszystko ogarnąć, jednak jest rzucony na głęboką wodę i ciężko mu pogodzić opiekę nad niemowlakiem, oraz pracę w pensjonacie. I tak jego mama postanawia wynająć opiekunkę, a w tej rol... {} Recenzja książki Ten, którego szukam

Ten którego szukam ❤️❤️

13.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Witam, dziś mam dla was recenzję książki Ten, którego szukam trzecia część serii Bishop Brothers autorki Kennedy Fox. John Bishop to przystojny mężczyzna mimo tego, iż jest szorstki i powściągliwy, prowadzi rodzinny pensjonat o nazwie B&B. Pewnego dnia pod drzwiami swojego domu znajduje dziecko, dowiaduje się, że jest ojcem maleńkiej Maize. Niest... {} Recenzja książki Ten, którego szukam

@monika032890@monika032890 {}× 1

Recenzja

8.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,, MOŻESZ ZŁAMAĆ MI SERCE, LECZ JEŚLI ZOSTANIE ULECZONE, BĘDZIE BIŁO DLA CIEBIE " JOHN BISHOP - jeden z braci Bishop, jest bardzo przystojny, powściągliwy i na szczęście ma więcej oleju w głowie niż jego brat bliźniak. Na co dzień prowadzi rodzinny pensjonat B&B. Można powiedzieć, że większość życia spędza właśnie w nim. Zupełnie niespodziewanie ... {} Recenzja książki Ten, którego szukam

Słodko-gorzka, historia do kochania!

4.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

“ Jest zabawna, umie rozśmieszać ludzi, i choć przez większość czasu staram się jej unikać, nie mogę przestać o niej myśleć. “ John Bishop niedawno i dosyć niespodziewanie został samotnym ojcem. Jego cała uwaga skupiła się na opiece nad jego córeczką. Nie ma czasu praktycznie na wszystko, nie mówiąc już o zajmowaniu się rodzinnym pensjonatem. ... {} Recenzja książki Ten, którego szukam

Ten, którego szukam

3.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Ten, którego szukam” Kennedy Fox, Cykl: Bishop Brothers (tom 3) „Kennedy Fox to pseudonim, pod którym tworzą autorki romansów – Brooke Cumberland i Lyra Parish” ,,Cykl: Bishop Brothers’’ rodzina Bishop czterech braci i siostra, ale tu każdy tom jest poświęcony jednemu z braci. Texas, ranczo, zawiłości i perypetie zakręconego, beztroskiego życia ... {} Recenzja książki Ten, którego szukam

@ela_r22@ela_r22 {}× 17

Kolejny średni romans

30.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka została otrzymana z Klubu Recenzenta serwisu nakanapie.pl. Kennedy Fox, „Ten, którego szukam”. Nie ukrywam, że moimi ulubionymi książkami guilty pleasure są właśnie takie pozycje. Wybierając tą książkę z Klubu Recenzenta doskonale wiedziałam co dostanę. Lekką historię okraszoną scenami erotycznymi. I na to miałam ochotę. I w trakcie cz... {} Recenzja książki Ten, którego szukam

"Ten, którego szukam"

23.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Nie jestem już tym samym człowiekiem. Zmieniłem się na lepsze, a wszystko to przez Maize, moje małe wybawienie.” Muszę przyznać, że na kolejnego z braci czekałam ze sporą niecierpliwością. Tym razem głównym bohaterem jest John, ten spokojniejszy i łagodniejszy bliźniak, chociaż swoje za uszami ma, a uwodzenie kobiet leży w jego naturze. Prowadzi... {} Recenzja książki Ten, którego szukam

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl