Recenzje książki "Teraz twój ruch"

Dodaj swoją recenzję

Teraz twój ruch

14.01.2022

Fiona to młoda kobieta z pazurem, wie, czego chce, zawsze mówi to, co myśli. Jest przekonana, że związek z futbolistą na pewno nie jest dla niej, jednak wszystko się zmienia przez jeden pocałunek. Dexter jest środkowym w drużynie NFL. Dla niego najważniejsza była gra w futbol i nie w głowie były mu związki czy przygody na jedną noc. Jednak ju... Recenzja książki Teraz twój ruch

Lekka, zabawna!

12.01.2022

Na "Teraz twój ruch" zwróciłam uwagę dzięki portalowi nakanapie.pl . Przeglądałam tytuły, które są do zamówienia w Klubie Recenzenta i przyciągnął mnie Pan widoczny na okładce tej książki, a właściwie jego tors... Przeczytałam opis i stwierdziłam, że to jest idealna lektura dla mnie. :D "Teraz twój ruch" to luźna, bardzo zabawna i totalnie niezob... Recenzja książki Teraz twój ruch

Teraz twój ruch

14.09.2021

Teraz Twój ruch #3 - Kristen Callihan Dex. Kolejny przystojny brodacz futbolista. Przyjacielski i zauroczony Fioną. Fiona. Młoda, lubiąca się bawić dziewczyna, która właśnie dojrzała do życia. Jak jedno spotkanie w barze wpłynie na tą dwójke? Jak wspomnienia odbija się na nich ? Czy są w stanie poświęcić dla siebie wszystko, wiedząc jakie mogą m... Recenzja książki Teraz twój ruch

Gra się rozpoczęła

31.08.2021

"Teraz twój ruch" to trzeci tom serii "Game On" autorstwa Kristen Callihan. Można go jednak spokojnie czytać osobno, gdyż każda książka dotyczy innej pary i innego sportowca. "Teraz twój ruch" jest opowieścią o środkowym NFL Ethanie Dexterze, ktory prawie dwa lata temu stracił głowę dla pewnej kobiety. Fionę Mackenzie nie interesuje jego sława, do... Recenzja książki Teraz twój ruch

Orzeźwiający zwrot akcji!

30.08.2021

“ Od początku o tym wiedziałam. Tego właśnie się spodziewałam, gdy pozwoliłam mu wejść w moje życie. Całuję go znowu, wkładając w pocałunek całą moją wiarę w niego i w nas. “ Uważam, że romanse ze sportowcami, w college'u czy też zawodowymi, stały się oficjalnie moimi faworytami, a wszystko za sprawą serii Game On od Kristen Callihan! Oczywiśc... Recenzja książki Teraz twój ruch

Teraz twój ruch

26.08.2021

„TERAZ TWÓJ RUCH” Kristen Callihan Wydawnictwo Muza Uwielbiacie książki o życiu futbolistów? Jeżeli tak to dobrze trafiliście. Kristen Callihan specjalnie dla was stworzyła serię „Game one”. Dzisiaj przychodzę do was z recenzją trzeciej części „Teraz twój ruch”. Tym razem poznajemy historię Ethana Dextera zwanego potocznie Dexem oraz Fiony Mcken... Recenzja książki Teraz twój ruch

Teraz twój ruch

14.08.2021

Są zupełnie inni, jak ogień i woda, łączą ich wspólni znajomi. Dex jest przyjacielem Grey'a i Drew, Fiona siostrą kobiety. Poznali się dwa lata wcześniej i już wtedy kobieta zrobiła na nim wrażenie, jednak on nie należy do mężczyzn, który biorą co chcą, a przynajmniej do czasu. Dex jedzie do przyjaciół, aby im pomóc przy małym dzieci, zna się na t... Recenzja książki Teraz twój ruch

Czy miłość pochłonie ich w równym stopniu?

8.08.2021

Książka " Teraz Twój ruch" autorstwa Kristen Callihan, to dosłownie petarda! Autorka kolejny raz pokazuje nam swój ogromny talent do pisania. Jestem zauroczona jej twórczością i z niecierpliwością czekam na kolejne powieści. "Teraz Twój ruch" jest trzecią częścią serii Game On - opisuje ona historię Ethana Dextera, przystojnego, mocno zbudowaneg... Recenzja książki Teraz twój ruch

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl