Recenzje książki "Utracona miłość"

Dodaj swoją recenzję

Brak pomysłu

31.05.2021

Magdalena Krauze zadebiutowałam bardzo dobrą powieścią, w której na przekór konwencją gatunkowym ukazała współczesną singielkę. Następnie stanęła przed wyzwaniem napisania kontynuacji historii Pauliny i Igora. Była to kolejna lekka powieść utrzymana w humorystycznym tonie, ale zabrakło już tego jednego elementu, wyróżniającego spośród innych książ... Recenzja książki Utracona miłość

@Radosna@Radosna × 1

Kolejna książka Magdaleny Kruaze, która mi się spodobała

7.01.2021

Po przeczytaniu dylogii od Magdaleny Krauze zakochałam się w stylu autorki. Jest cudownie, lekko, spokojnie, nie pędzimy przez fabułę, właśnie tak jak ja lubię. Tutaj właściwie spodziewałam się, że będzie podobnie, jakoś nie przewidywałam żadnych komplikacji. Jednak poczułam się troszkę zawiedziona, że nie zostałam dłużej z tymi bohaterami i jakoś... Recenzja książki Utracona miłość

Niebanalna historia miłosna

26.11.2020

„Utracona miłość” to już moje drugie spotkanie z twórczością autorki. Pierwszą książką, którą przeczytałam była „Zdradzona” i tak bardzo mi się spodobała, że nie wyobrażałam sobie nie przeczytać najnowszej książki Magdaleny Krauze. Majka i Michał poznają się na imprezie i od razu wpadają sobie w oko. Szybko zaczyna między nimi iskrzyć, zaczynaj... Recenzja książki Utracona miłość

Kolejna świetna książka autorki!

11.11.2020

To już moje drugie spotkanie z autorką i jest równie udane jak to pierwsze. "Utracona miłość" porwała mnie bez reszty od pierwszych stron! Książka zaczyna się w momencie gdy 36 letnia Maja zmęczona swoim życiem, czyli pracą oraz swoim małżeństwem dojrzewa do decyzji by to zmienić. Jej syn ulega wypadkowi na treningu i zupełnym przypadkiem trafiaj... Recenzja książki Utracona miłość

@pola841@pola841 × 1

Utracona miłość

3.11.2020

„Utracona Miłość” Magdalena Krauze Już od jakiegoś czasu łapałam się na tym, że na te jesienne, długie wieczory potrzebuje książek lekkich, przy których nie tylko szybko mija czas, ale i wprowadzają w niesamowity nastrój. I właśnie coś takiego otrzymałam. – Moment w którym Majka i Michał się poznali zrobił na bohaterach duże wrażenie i odmienił ic... Recenzja książki Utracona miłość

@sija002@sija002 × 1

⭐RECENZJA⭐

3.11.2020

⭐RECENZJA⭐ Czy miłość może przetrwać próbę czasu? Czy mimo młodego wieku Maja i Michał są wstanie osiągnąć swój cel i być razem? Czy matka chłopaka zdoła zniszczyć to, co ta dwójka zbudowała? Tak wiele pytań i tak wiele odpowiedzi znajdziecie w tej lekturze 😉 Zapraszam poniżej 😃 💘 Kolejna świetna książka za mną! Moje pierwsze spotkanie z @Link uw... Recenzja książki Utracona miłość

siła miłości

1.11.2020

"Utracona miłość", to druga książka Magdaleny Krauze, jaką miałam okazję przeczytać. Kolejna, która zachwyca okładką, jak magnes przyciągającą nasze oczy i dłonie. Treść natomiast? tak jak napisano na okładce, tę książkę się pochłania! Naprawdę! Czyta się migiem i nagle sami jesteśmy zdziwieni, że jesteśmy już w połowie, że to już koniec. Chociaż ... Recenzja książki Utracona miłość

Nic dwa razy

27.10.2020

Majka i Michał, Michał i Majka, swego czasu para idealna. Podzieliła ich odległość, śmierć przyjaciółki oraz ogromna niechęć matki chłopaka do jego dziewczyny. Zgubne poczucie nadmiernej pewności siebie, doprowadziło do zerwania relacji, stosunków miedzy młodymi, unieszczęśliwiając ich. Szesnaście lat to długo, jednak kiedy po tym czasie spojrzeli... Recenzja książki Utracona miłość

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2023 nakanapie.pl