Recenzje książki "W deszczu"

Dodaj swoją recenzję

Recenzja książki "W deszczu"

28.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"W deszczu" @autor.annadabrowska za mną... Ciekawi mojej opinii? . Zatem zapraszam Was do mojej recenzji. . ❗Co byś zrobił, gdyby odebrano Ci matkę, która była najważniejszą kobietą w Twoim życiu? ❗Co byś zrobił na miejscu Aleksa, gdybyś musiał przez kilka lat męczyć się z własnym ojcem, który jest alkoholikiem? ❗Co byś zrobił gdyby dziewczyna, kt... {} Recenzja książki W deszczu

@syl_wia_88@syl_wia_88 {}× 1

"W deszczu"

26.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie miałam wcześniej styczności z powieściami Anny Dąbrowskiej, nie czytałam pierwszego tomu cyklu Płomienie, ale to mi nie przeszkodziło w sięgnięciu po drugi tom pod tytułem „W deszczu”. Byłam tej powieści ciekawa, ponieważ fabuła bardzo mnie zainteresowała. Przewija się w niej temat muzyki, który ostatnio stał mi się nieco bliższy za sprawą kil... {} Recenzja książki W deszczu

Niech deszcz Cię oczyści..

30.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Jeśli brakuje nam nadziei, najpierw umiera dusza, a później jej śladem podąża rytm serca.." Poznajcie Aleksa, a właściwie to Aleksandra. Jest perkusistą w jednym z najbardziej popularnych zespołów w Szwecji. Kiedy jeden z członków zespołu postanawia odejść, reszta również odchodzi. Wraca on do swojego rodzinnego domu, w którym nie miał szczęśliw... {} Recenzja książki W deszczu

@evisbook@evisbook {}× 2

Wzruszająca

30.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka Anny Dąbrowskiej "W deszczu", wydana przez Wydawnictwo Novae Res, w lipcu 2020, to bardzo wzruszająca historia, która opowiada o Aleksie, dwudziestopięcioletnim perkusiście zespołu, który się rozpadł po tym jak odszedł z ich zespołu gitarzysta, postanawia wrócić do domu i spotkać się po latach z ojcem, który pozbawił go ukochanej mamy w dz... {} Recenzja książki W deszczu

Piękna historia

29.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Aleks dorastał w domu pełnym alkoholu. Ojciec pił i nie liczył się z nikim. Matkę kochał całym sercem, lecz szybko stracił. W pewnym momencie poznał sąsiadkę Kaylę, dziewczynę odizolowaną od wszystkich przez swoich rodziców. Ukradkiem się spotykali i pokochali. Miłość była czysta, nieskalana i prawdziwa jak na nastolatków. Jednak nie mogło być tak... {} Recenzja książki W deszczu

W deszczu

28.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„ W deszczu” Anna Dąbrowska „Jeśli brakuje nam nadziei, najpierw umiera dusza, a później jej śladem podąża rytm serca.” Jakiś czas temu miałam przyjemność zaprzyjaźnić się z twórczością autorki. „ W rytmie passaty” wywołała we mnie mnóstwo emocji i zapadła głęboko w pamięć. Z tą powieścią jest podobnie. Wyryła ogromny ślad w moim sercu... Al... {} Recenzja książki W deszczu

W deszczu

18.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Deszcz przez wielu ludzi nielubiany może być oczyszczający, ożywczy. Czasem niesie ze sobą smutek, a czasem nadzieję, bo przecież zwykle po deszczu pojawia się słońce. Bohater powieści "W deszczu", Aleks a za sobą trudne dzieciństwo. W jego urodziny umiera jego mama, a ojciec od tego momentu zaczyna ostro pić. Zdany na siebie szybko się stara... {} Recenzja książki W deszczu

@Lirith@Lirith {}

W deszczu

18.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Aleks jest perkusistą znanego zespołu. W momencie, kiedy jeden z jego członków rezygnuje, a zespół postanawia przestać działać, on postanawia wrócić do rodzinnego domu. Chce pokonać zmory przeszłości, które nie pozwalają mu tak naprawdę być sobą. Pragnie zrzucić maskę, którą przydział wiele lat temu, być znowu sobą, odnaleźć własne szczęście. Powr... {} Recenzja książki W deszczu

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl