Recenzje książki "Wybranka bogów. Część 1"

Dodaj swoją recenzję

P.C. Cast "Wybranka bogów"

28.07.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

P.C.Cast to znana amerykańska autorka powieści dla młodzieży. Najczęściej kojarzona z cyklem "Dom Nocy", który przyjmowany jest, że tak powiem, skrajnie. Czytelnicy dzielą się na tych, którzy ją uwielbiają i na tych, którzy ją nienawidzą. Powieści te pisała wspólnie z córką Kristin. Jednak tworzy także samodzielnie. Jakiś czas temu miałam okazję po... {} Recenzja książki Wybranka bogów. Część 1

Wybranka bogów. Część 1 - P. C. Cast

9.11.2012

Twórczość Phyllis Christine Cast - bliżej znanej jako: P. C. Cast - nigdy szczególnie nie pobudzała u mnie zachwytu. O autorce usłyszałam w największym stadium jej kariery, czyli wtedy gdy wraz z swoją córką - Kristin Cast - napisała serię "Dom Nocy". Ciąg książek, w klimacie popularnego "Zmierzchu" zbytnio nie przemawiał do mojego gustu - pewnie d... {} Recenzja książki Wybranka bogów. Część 1

@Ledina@Ledina {}

W inny świat wrzucona

12.10.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Trzydziestopięcioletnia Shannon z dnia na dzień staje się inną osobą. Ze zwykłej nauczycielki angielskiego zostaje przemieniona w boginię, którą szanują i darzą miłością wszyscy poddani. Bo przecież nie można nie kochać własnej Bogini w ludzkiej skórze. Tylko jak poradzić sobie z nowymi okolicznościami skoro przez większą część życia było się zwykł... {} Recenzja książki Wybranka bogów. Część 1

{}

Lustrzane odbicie

15.08.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Każdy z polskich czytelników w jakimś sensie słyszał o twórczości P. C. Cast. Czy to z powodu cyklu Dom nocy, którą stworzyła razem ze swoją córką, czy też z powodu takich serii jak Partholon lub Wezwanie bogini. Tym razem mamy do czynienia z serią W kręgu mocy Partholonu, w której Wybranka bogów cz.1 jest tomem wprowadzającym. Jest to swoiste prze... {} Recenzja książki Wybranka bogów. Część 1

@tala86@tala86 {}

Bogini z przypadku – Recenzja książki „Wybranka bogów”

3.08.2012

Z panią P.C. Cast miałam już styczność, niestety nie polubiłyśmy się. Niedawno w me ręce trafiły dwie części „Wybranki bogów”. Przepełniona miłosierdziem odrzuciłam nasze dawne niesnaski i postanowiłam dać autorce drugą szansę. Nie żałuję. „Ta cała historia nie z tej ziemi, romantyczna aż do bólu, pełna mocnych przeżyć”. Tak w skrócie można opisać... {} Recenzja książki Wybranka bogów. Część 1

{}

Tam gdzie mity stają rzeczywistością

27.07.2012

Kto nie marzy o odmianie swojego życia? Tak po prostu z sekundy na sekundę, jak za dotknięciem magicznej różdżki, to o czym marzyliśmy, albo i nie, stałoby się faktem. Kusząca wizja, czyż nie? Codzienna rutyna znika, a w jej miejsce pojawia się coś co do tej pory wydawało się jedynie mało lub nierealnym snem do spełnienia. Co jednak gdy nasze pra... {} Recenzja książki Wybranka bogów. Część 1

@Kasia9@Kasia9 {}

Przedpremierowo! Wybranka Bogów.

24.07.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Phyllis Christiane Cast to amerykańska autorka książek fantastycznych i romantycznych. Popularność przyniosła jej, napisana wraz z córką seria Dom Nocy. Piąta książka z tej serii, trafiła na pierwsze miejsce listy bestsellerów w USA Today i The Wall Street Journal. Cast obecnie mieszka i pracuje w Oklahomie. Z twórczością P.C Cast miałam już przyj... {} Recenzja książki Wybranka bogów. Część 1

Wybranka bogów

20.07.2012

„Wybranka bogów” autorstwa P.C. Cast to pierwszy tom opowiadający historię Shannon Parker. Z autorką tej powieści miałam już do czynienia przy okazji czytania „Naznaczonej”. Jednak ta pozycja zrobiła na mnie o wiele większe wrażenie niż reszta książek tej autorki. Ale zacznijmy od początku. Główną bohaterką książki jest Shannon Parker, trzydziest... {} Recenzja książki Wybranka bogów. Część 1

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl