Recenzje książki "Wystarczy chcieć"

Dodaj swoją recenzję

Wystarczy chcieć

15.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jak obiecałam, tak zrobiłam. Chwilowa zmiana gatunku, dla odmóżdżenia. Patrycja jest atrakcyjną call girl, która ma wybraną rzeszę klientów, na odpowiednim poziomie. Wszyscy wyłącznie z polecenia, każdy z panów zna zasady, a najważniejsze z nich to nie całować w usta, nie zdejmować jej maski z twarzy, po stosunku wyjść, zostawiając pieniądze. Jak... {} Recenzja książki Wystarczy chcieć

@graga_mm@graga_mm {}× 1

Pobudzenie emocji i uczuć

18.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jak bardzo można zmienić się dla miłości? Ile jesteśmy w stanie poświęcić? Patrycja Wysocka była ekskluzywną escort girl. Jej życie było skrupulatnie zaplanowane. Skupiała się wyłącznie na sobie i na kolejnych zleceniach. Mężczyźni uzależniali się od jej ciała. Była dla nich narkotykiem, ale nigdy nie traktowała ich jak partnerów. Zawsze pozostawa... {} Recenzja książki Wystarczy chcieć

Wystarczy chcieć

9.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„WYSTARCZY CHCIEĆ” J.B. Grajda Wydawnictwo AKURAT wydawnictwo MUZA Patrząc na okładkę spodziewałam się romantycznej, miłosnej historii. A co otrzymałam? Niesamowitą dawkę emocji. „Wystarczy chcieć” jest powieścią, która wyciska łzy. Niesamowita fabuła. Bohaterowie wyraziści. Szok na zakończenie – rewelacja. Tej książki nie możecie przega... {} Recenzja książki Wystarczy chcieć

@lukrecja84@lukrecja84 {}× 1

Współczesna Pretty Woman

8.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wystarczy chcieć" to trzecia powieść J.B.Grajdy i jednocześnie moje pierwsze spotkanie z książką autorki. Tytuł zaliczany do literatury erotycznej miał swoją premierę 24 lutego, więc od kilku dni czeka już na Was w księgarniach. I już na wstępie chcę Was zapewnić, że tę historię, opartą w jakimś stopniu na kultowym motywie z "Pretty woman", napraw... {} Recenzja książki Wystarczy chcieć

Wystarczy chcieć

5.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dobry wieczór! Jak wam minął piątek? Ja ładowałam akumulatory na jutrzejsze dzień 🙈 Udalo mi się też trochę więcej poczytać i zrobić fotki na zapas 😈 A dziś przychodzę do was z opinią książki "Wystarczy chcieć" autorstwa @j.b.grajda od @grzeszneksiazki / @wydawnictwomuza Książka miala swoją premierę 24 lutego 🔥 Było to moje drugie spotkanie z t... {} Recenzja książki Wystarczy chcieć

Wystarczy chcieć

4.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Patrycja, gdy tylko weszła w dorosłość, wyprowadziła się z domu i zerwała wszelkie kontakty z rodzicami i siostrą. Od tego czasu jest ekskluzywną escort girl i jest z tego zadowolona. Żyje na wysokim poziomie, lubi seks, a więc praca sprawia jej przyjemność, a dzięki masce, którą zakłada na wizyty klientów oraz specjalnemu mieszkaniu gdzie się to ... {} Recenzja książki Wystarczy chcieć

Wystarczy chcieć

28.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Wystarczy chcieć" jest erotykiem z dużą domieszką wątku kryminalno-sensacyjnego. Przyznam że lubię takie łączenie gatunków, dzięki którym powieść zyskuje na atrakcyjności, staje się bardziej emocjonalna, a przede wszystkim niebezpieczna. Fabuła obfituje w sporą ilość scen erotycznych. Mamy tu dwóch facetów i jedną kobietę. U części czytelników t... {} Recenzja książki Wystarczy chcieć

@iza.81@iza.81 {}× 2

Rodzinne tajemnice...

24.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Wystarczy chcieć” autorstwa J.B. Grajdy to romans pełen namiętności, intryg, samotności, mrocznych pasji oraz kłamstw. Poznajemy tutaj Patrycję, która ma nietypową pracę, ponieważ jest luksusową „Call Girl”. Uwielbia ją, ponieważ dzięki temu ma absolutną władzę nad mężczyznami, poza tym z racji tego, że sama jest dla siebie szefem, to wybiera tyl... {} Recenzja książki Wystarczy chcieć

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl