Recenzje książki "Z ciemnością jej do twarzy"

Dodaj swoją recenzję

Jak na debiut całkiem nieźle.

6.04.2013

Długo nie mogłam zebrać się, żeby przeczytać „Z ciemnością jej do twarzy”, której autorką jest tworząca pod pseudonimem Kelly Keaton, bo fantastyka to kompletnie nie moje klimaty. Nie kręcą mnie wampiry, wilkołaki, siły nadprzyrodzone ani tym bardziej pościgi, morderstwa i tym podobne zjawiska mrożące krew w żyłach. Nie, to zdecydowanie nie dla mni... {} Recenzja książki Z ciemnością jej do twarzy

Z ciemnością jej do twarzy

18.04.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kelly Keaton - popularna autorka powieści dla dorosłych z gatunku urban fantasy (The Better Part of Darkness - ponad 40000 sprzedanych egzemplarzy, nominacje do dwóch nagród RITA - oraz Darkest Edge of Dawn). Z ciemnością jej do twarzy jest jej pierwszą powieścią dla młodzieży. Siedemnastoletnia Ari podczas odwiedzin w szpitalu psychiatrycznym dow... {} Recenzja książki Z ciemnością jej do twarzy

"Z ciemnością jej do twarzy" - czyli wszystko i nic, kogel-mogel.

12.02.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Gdy skończyłam czytać książkę miałam mieszane uczucia. Faktycznie plusem książki i ciekawym, oryginalnym urozmaiceniem jest wplątanie mitologii. Tego typu książka jest dość "nowa". Zawiodłam się na całej akcji, ponieważ wszystko dzieje się bardzo szybko, jak dla mnie za szybko, ale każdy ma swój gust, a o nich się nie rozmawia. Książka napisana t... {} Recenzja książki Z ciemnością jej do twarzy

@ZoOcha@ZoOcha {}

Z ciemnością jej do twarzy

22.11.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kelly Keaton to popularna amerykańska autorka powieści z gatunku urban fantasy dla dorosłych. Do jej największych pasji zalicza się starożytna historia, fantastyka i mitologia. Marzy o tym aby choć przez jeden dzień posiadać magiczne moce, odkryć sekret nieśmiertelności, zostać koronowaną na królową Mardi-Gras i, co najważniejsze, oczyścić dom z si... {} Recenzja książki Z ciemnością jej do twarzy

@Kala95@Kala95 {}

Z ciemnością jej do twarzy - Kelly Keaton

2.11.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Nie rób sobie nadziei, a nikt cię nie zrani. Nie ufaj i nie kochaj, a nikt cię nie zrani. Złam własne zasady.” Wspominałam ostatnio o tym, że zaczęłam czytać więcej książek z gatunku romansu paranormalnego. Czy to przez tę pogodę i zimno, nie wiem ale po przeczytaniu tych powieści, powraca humor. Dlatego kiedy dowiedziałam się, że mogę przeczyta... {} Recenzja książki Z ciemnością jej do twarzy

Z ciemnością jej do twarzy

24.09.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przeczytałam opis na okładce i stwierdziłam, że warto będzie odprężyć się przy literaturze młodzieżowej. Tym bardziej, że rozrywka zapowiadała się na całkiem wysokim poziomie, w dodatku obiecano mi odwołania do mitologii greckiej. Jako że zawsze się tym interesowałam uznałam, że nie zaszkodzi sprawdzić, co Kelly Keaton ma do zaoferowania. Od razu ... {} Recenzja książki Z ciemnością jej do twarzy

@Nidda@Nidda {}

Z ciemnością jej do twarzy

30.08.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie jestem wielką fanką fantastyki, ale mimo to znowu sięgnęłam po coś z tego rodzaju książek. Padło na 'Z ciemnością jej do twarzy', pierwszy tom kolejnej serii książek dla nastolatków. A raczej nastolatek, bo nie sądzę, żeby wielu chłopców przeczytało tę książkę. Powieść opowiada o losach Ari. Nastolatce posiadającej długie srebrzyste i piękne n... {} Recenzja książki Z ciemnością jej do twarzy

Nowy 2, jest inny niż się wydaje...

22.08.2011

Dzień po rozpoczęciu, skończyłam czytać ‘Z ciemnością jej do twarzy’. Ta książka strasznie przypomina mi ‘Krwawy fiolet’ Dii Reevers. Łudząco podobna opowieść. Piękna Ari chce dowiedzieć się prawdy o swojej matce. Chce poznać Ojca… Ale prawda jest taka, że musi się zmierzyć z tym, że ktoś chce ją zabić i musi uciekać. Udaje się do Nowego 2 (czyli... {} Recenzja książki Z ciemnością jej do twarzy

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe