Recenzje książki "Zabójczy kusiciel"

Dodaj swoją recenzję

Zabójczy kusiciel

18.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Zabójczy kusiciel" ~K. Ashley 7/10⭐ . . Opis autorski: "Jules Lawler angażuje się w pomoc potrzebującym. Jako pracownica opieki społecznej pilnuje dzieci z ulicy, by nie stoczyły się na dno. W Denver, w którym aż roi się od dilerów narkotyków i drobnych złodziejaszków, nie może narzekać na brak podopiecznych. Vance Crowe jest jednym z najbardzie... {} Recenzja książki Zabójczy kusiciel

Zabójczy kusiciel - sisters_as_books

7.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzisiejszy wieczór poświęcamy książce Kristen Ashley pt.,, Zabójczy Kusiciel”. Jest to kolejna część książek Kristen z serii Rock Chick. My niestety z wcześniejszych jej książek przeczytałyśmy tylko ,,Od pierwszego wejrzenia”. I już na samym początku mówimy, że chcemy więcej!!! W tej historii główną rolę odgrywa Jules Lawler, nazywana po prostu L... {} Recenzja książki Zabójczy kusiciel

Dziewczyna, która chce zbawić świat

4.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jules Lawler angażuje się w pomoc potrzebującym. Jako pracownica opieki społecznej pilnuje dzieci z ulicy, by nie stoczyły się na dno. W Denver, w którym aż roi się od dilerów narkotyków i drobnych złodziejaszków, nie może narzekać na brak podopiecznych. Vance Crowe jest jednym z najbardziej cenionych członków zespołu detektywistycznego Nightingal... {} Recenzja książki Zabójczy kusiciel

"Mroczny kusiciel"

17.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Zawsze miałam jakąś sprawę, o którą walczyłam z pasją bliską obsesji”. Jules Lawler pracuje w opiece społecznej z trudną młodzieżą, najczęściej są to dzieci ulicy. Jest niesamowitą młodą kobietą, szczerą, otwartą, dobrą. Na pierwszym miejscu stawia dobro swoich podopiecznych. Często działa pod wpływem chwili, spontanicznie nie zwracając uwagi na... {} Recenzja książki Zabójczy kusiciel

Pod jego urokiem...

8.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Grudzień rozpoczęłam u boku odlotowych młodych kobiet i ich nieziemsko przystojnych facetów z Denver skupionych wokół firmy detektywistycznej Nathingale Investments oraz Fortnum - księgarnio-kawiarni z klimatem. To już moje czwarte spotkanie z bohaterami cyklu "Rock Chick" Kristen Ashley - osobami, które zdążyłam całkiem nieźle poznać i naprawdę p... {} Recenzja książki Zabójczy kusiciel

Zabójczy kusiciel

7.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jules Lawler angażuje się w pomoc potrzebującym. Jako pracownica opieki społecznej pilnuje dzieci z ulicy, by nie stoczyły się na dno. W Denver, w którym aż roi się od dilerów narkotyków i drobnych złodziejaszków, nie może narzekać na brak podopiecznych. Vance Crowe jest jednym z najbardziej cenionych członków zespołu detektywistycznego Nightinga... {} Recenzja książki Zabójczy kusiciel

@iza.81@iza.81 {}× 3

Nocna mścicielka

4.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Grozi jej niebezpieczeństwo, ale jest ktoś, kto chce się nią zaopiekować… Miłość, sensacja, humor i dobre sceny osiemnaście plus znajdziecie w najnowszej książce Kristen Ashley „Zabójczy kusiciel”. „Zabójczy kusiciel” jest 4 tomem z cyklu „Rock Chick”. Mogę was zapewnić, że możecie przeczytać czwarty tom bez znajomości tomów 1-3. Moja przygoda z ... {} Recenzja książki Zabójczy kusiciel

Rock chicks

25.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Rock Chicks rządzą, a z książki na książkę jest ich coraz więcej. W najnowszej „Zabójczy kusiciel” dołącza do nich Jules. Jules, zwana też Law, to niezwykle zaangażowana w swoją pracę, młoda pracownica opieki społecznej. Praca stanowi całe jej życie, a z podopiecznymi jest zżyta tak bardzo, że kiedy jeden z nich umiera po przedawkowaniu narkotyków... {} Recenzja książki Zabójczy kusiciel

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe