Recenzje książki "Zachowaj to dla siebie"

Dodaj swoją recenzję

Nie tak miało być

7.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W założeniu thriller, w mojej ocenie dramat z przykrą historią rodzinną postawioną na pierwszym miejscu. Jako debiutująca autorka pani Monika zabrała się za trudny kawałek opowieści o utraconych więzach rodzinnych przetykanych drobnymi dramatami i tym jednym, głównym, który odcisnął piętno na nowym pokoleniu ludzi. Adam i Ewa - bliźniacy, którzy... {} Recenzja książki Zachowaj to dla siebie

Zachowaj to dla siebie

4.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ponoć każda rodzina ma swoje tajemnice. Zapewne tylko część z nich zostaje odkryta. Jak będzie w tej książce? Na pewno zaskakująco. Pomimo, że jakoś nie miałam problemu dość wcześnie dodać dwa do dwóch i domyślić się o co też może chodzić. To jednak Autorce udało się mnie zaskoczyć. Na zakończenie uśmiechnęłam się pod nosem, że jednak zostałam wp... {} Recenzja książki Zachowaj to dla siebie

Tajemnica, która trzyma w napięciu przez całą książkę!

29.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Bardzo ciekawa, wciągająca fabuła, która opowiada o tajemnicy ukrywanej przez lata, która mogłaby spotkać każdego z nas. Raczej każda rodzina ma jakąś tajemnice, o której nie mówi głośno i dopiero z biegiem lat wychodzi ona na światło dzienne. Czasami trzeba jej dopomóc. Adam - to on próbuje dociec prawdy. Skrywa tajemnice przed najbliższymi, poni... {} Recenzja książki Zachowaj to dla siebie

Ciekawa historia ukryta w wiadrze kłamstw.

29.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po książkę "Zachowaj to dla siebie" sięgnąłem po pierwsze, ponieważ lubię kryminały od Wydawnictwa Kobiecego, a po drugie bardzo spodobała mi się okładka i opis książki. Autorka jest z zawodu architektką wnętrz, tak samo jak jedna z głównych bohaterek i od czterech lat mieszka w Wielkiej Brytanii, ta książka jest jej debiutem literackim, który jes... {} Recenzja książki Zachowaj to dla siebie

@wzbook@wzbook {}

Zachowaj to dla siebie

28.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Zachowaj to dla siebie" to pierwsza powieść autorstwa Moniki Dworak. Jej akcja ma miejsce w Katowicach. Trzydziestoletnia Ewa jest właścicielką dobrze prosperującej firmy. Do tej pory nie spotkała odpowiedniego mężczyzny i nie założyła rodziny. Swój wolny czas bardzo lubi spędzać z rodziną swojego brata bliźniaka, Adama. Pewnego dnia brat... {} Recenzja książki Zachowaj to dla siebie

Zachowaj to dla siebie

28.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

. Jak wiecie 10 marca miała premierę debiutancka powieść autorki Moniki Dworak. Miałam okazję ją przeczytać dzięki wydawnictwu. Jest to powieść z gatunku o którym niewiele się słyszy, czyli domestic noir. . Wszystko zaczyna się od jednego tajemniczego maila ze zdjęciem, który przychodzi na służbową pocztę Adama. Wtedy też, dzięki pomocy detektywa,... {} Recenzja książki Zachowaj to dla siebie

Zachowaj to dla siebie

24.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Do przeczytania tej książki zachęciło mnie to zdanie... „Trzymający w napięciu domestic noir o najgłębszych tajemnicach rodzinnych” Zachowaj to dla siebie @monikadworak Powiem szczerze, naprawdę warto przeczytać tą książkę. Autorka ma świetny styl, lektura nie jest przytłaczająca, ciężka. Czyta się ją bardzo dobrze i z każdą kolejną stroną,... {} Recenzja książki Zachowaj to dla siebie

M_
@m_jak_mala
{}× 2

Debiut warty uwagi!

16.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Domestic noir jest podgatunkiem kryminału, gdzie fabuła najczęściej rozgrywa się za zamkniętymi drzwiami domów lub miejsc pracy. Powiem Wam szczerze, że z takim pojęciem jeszcze się nie spotkałam, aż do teraz, nie wiem gdzie ja się uchowałam🙈 Tylko co ten gatunek ma związanego z domestosem😅 💦 A Wy czytaliście coś z tego gatunku i macie mi do pol... {} Recenzja książki Zachowaj to dla siebie

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe