Recenzje książki "Zauroczona, zwariowana, zakochana"

Dodaj swoją recenzję

Idealny poprawiacz humoru

17.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Zauroczona, zwariowana, zakochana” to przesłodka i pełna dobrego humoru opowieść o uwielbiającej fizykę i czarne dziury dziewczynie, która zrobi wszystko, aby zwrócić na siebie uwagę pewnego przystojnego i inteligentnego chłopaka. Zapomina jednak, że najważniejsze jest to, aby być sobą, bo udawanie kogoś, kim się nie jest i obsesyjna potrzeba uwa... {} Recenzja książki Zauroczona, zwariowana, zakochana

@Bookish_Side@Bookish_Side {}× 9

Książka o dojrzewaniu

26.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,,Zauroczona, zwariowana, zakochana" to książka, po którą sięgnęłam kiedy nie miałam czasu i siły czytać bardziej wymagających książek, a potrzebowałam czegoś, by oderwać myśli od przyziemnych spraw. Zaczęło się dobrze, a później to już sinusoida, raz była lepiej, a raz gorzej. Wielokrotnie podczas jej czytania moja opinia o książce Laury Steven s... {} Recenzja książki Zauroczona, zwariowana, zakochana

@Radosna@Radosna {}× 1

Cringe...

5.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Caro Kerber-Murphy myśli o sobie jako introwertycznym nerdzie zakochanym w świecie fizyki. I tylko gdy jej ojcowie smacznie śpią, włącza cichutko komedie romantyczne, marząc o idealnej miłości łączącej ją z Harukim – chłopakiem, w którym jest bez wzajemności od dawna zakochana. Jak jednak zwrócić uwagę chłopaka, gdy nikt, absolutnie nikt, z wyjątk... {} Recenzja książki Zauroczona, zwariowana, zakochana

Zwariowana opowieść o poszukiwaniu siebie

7.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Gdy sięgnęłam po książkę "Zauroczona zwariowana zakochana" Laury Steven myślałam, że czeka mnie typowa, młodzieżowa historyjka, w której zwyczajna dziewczyna i szkolny przystojniak, wbrew wszystkim zasadom zostają parą. Nic bardziej mylnego! Chociaż z początku czytelnik może odnieść takie wrażenie, to ta historia zdecydowanie do sztampowych nie na... {} Recenzja książki Zauroczona, zwariowana, zakochana

@alien125@alien125 {}× 1

3xZ Zauroczona, zwariowana, zakochana

2.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

“Zauroczona, zwariowana, zakochana” Laury Steven to książka, która zachwyciła mnie okładką. Jak zawsze do lektury zabrałam się bez czytania opisu i nie wiedziałam co mnie czeka, ale jako okładkowa sroka, nie mogłam przejść koło niej obojętnie. Treść książki mnie nie zaskoczyła, liczyłam na młodzieżówkę, w której znajdę trochę rozterek miłosnych, t... {} Recenzja książki Zauroczona, zwariowana, zakochana

Nauka może być afrodyzjakiem

14.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Caro uważa się za gorszą od swoich przyjaciółek. Ma trudności w nawiązywaniu nowych relacji, a zwłaszcza damsko-męskich. Chciałaby to zmienić, ale do końca nie wie jak tego dokonać. Jeden chłopak zawrócił jej w głowie, jednak jest to typ tego najpopularniejszego w szkole. Przeglądając internet trafia na tabletki, które mają pomóc jej wytwarzać wię... {} Recenzja książki Zauroczona, zwariowana, zakochana

„Kiedy dorastasz i stajesz się tym, kim naprawdę w głębi duszy jesteś, musisz pokonać więcej ...

7.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zauroczoną, zwariowaną, zakochaną miałam przyjemność przeczytać na dwa miesiące przed jej oficjalną premierą i nawet napisać do niej tzw. polecajkę, którą możecie znaleźć na końcu książki. Nie spodziewałam się, że mnie wciągnie. Caro Kerber-Murphy myśli o sobie jako introwertycznym nerdzie zakochanym w świecie fizyki. I tylko gdy jej ojcowie smac... {} Recenzja książki Zauroczona, zwariowana, zakochana

O dojrzewaniu do bycia sobą.

4.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Zauroczona, zwariowana, zakochana” to lekka młodzieżówka o typowej nastolatce i jej nie do końca typowych problemach. Caro Kerber-Murphy jest nerdem zakochanym w fizyce. Dobrze się uczy, jest grzeczną córką. Kiedy jej dwaj ojcowie już śpią, Caro ogląda romantyczne komedie i marzy o Harukim, chłopaku, w którym od dawna potajemnie się podkochuje, a... {} Recenzja książki Zauroczona, zwariowana, zakochana

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl