Recenzje książki "Żelazna zagrywka"

Dodaj swoją recenzję

Żelazna zagrywka

7.06.2022

Czwarty tom serii "Żelazne serca", którą szczerze uwielbiam. Tym razem poznajemy losy kolejnego z braci Antonov - Nicolaia oraz Rosalyn, córki mafiosa oraz przyszłej żony Isaaca Collinsa- mężczyzny, który potrafił być niebezpieczny i nieobliczalny. Nicolai jest w swojej rodzinie egzekutorem, tym razem, aby spłać dług u Collinsa, ma za zadanie odn... Recenzja książki Żelazna zagrywka

Żelazna Zagrywka ♥️♥️

23.01.2022

Witam, dziś mam dla was recenzję książki Żelazna zagrywka ❤️ Żelazne serca #4 ❤️ autorki Agaty Polte ♥️. "- Słyszałem, że jesteś dobry w znajdowaniu ludzi. – Lepszy jestem w zabijaniu ". Rosalyn Liwellyn młoda kobieta, która doskonalę wie, na czym polega być posłuszną. Od dziecka zostały jej wpojone pewne zasady, jakie musi przestrzegać, inaczej... Recenzja książki Żelazna zagrywka

Żelazna zagrywka

17.01.2022

„Musiałam grać. Musiałam udawać. Teraz już wiedziałam, że z tym facetem nie będzie lepiej niż z ojcem. Teraz wiedziałam, że wpadłam w jeszcze gorsze gówno. Jeśli dam Collinsowi choć jeden powód, jeśli popełnię choć jeden błąd, nie tylko zamknie mnie w piwnicy czy uderzy. On byłby zdolny do o wiele gorszych rzeczy. Widziałam to w jego spojrzeniu.” ... Recenzja książki Żelazna zagrywka

"Żelazna zagrywka"

16.01.2022

„Miałam dość oceniania na każdym kroku. Dość kontrolowania. Dość znęcania się nade mną. Dość, po prostu dość.” Rosalyn Llwellyn to dziewczyna, która w całym swoim życiu nigdy o sobie nie decydowała. Wychowana w mafijnym świecie przez despotycznego ojca zawsze musiała być posłuszna, wykonywać rozkazy, jakikolwiek sprzeciw, czy nawet krzywe spojrze... Recenzja książki Żelazna zagrywka

Recenzja książki "Żelazna zagrywka"

13.01.2022

RECENZJA Dobry wieczór Kochani. Co słychać? Jak Wam minął tydzień? Mnie czas i dni uciekają między palcami w zastraszającym tempie. Dzisiaj mam dla was recenzję książki Agaty Polte „Żelazna Zagrywka". Dziękuję wydawnictwu NieZwykłe za egzemplarz recenzencki tej historii. „Żelazna zagrywka” to czwarty tom serii mafijnej „Żelazne serca". Tym razem h... Recenzja książki Żelazna zagrywka

Recenzja

10.01.2022

[…]Cholernie mnie kręcisz, wiesz o tym. Ważniejsze jest jednak to, czy sama się sobie podobasz. Jeśli tak, co cię obchodzi zdanie innych, nawet moje? Jeśli nie, chociaż to raczej niemożliwe, zrób z tym coś. Zrób coś, żeby zaakceptować wszystkie swoje niedoskonałości[…] Było wiele cytatów, które mogłabym umieścić tutaj. Wiele z nich dało mi d... Recenzja książki Żelazna zagrywka

Kolejny świetny tom emocjonującej serii!

4.01.2022

“Żelazna zagrywka ” Ewidentnie uzależniam się od romansów mafijnych . Szczególnie gdy są tak dobre jak ten ! Ile tomów Żelaznych serc za Wami ? Seria porywa , to już czwarty tom i każdy ma swoje zalety. Wyczuwam już nawet piąty i podejrzewam ,że wiem kto będzie w nim na pierwszym planie . Ale skupię się tu oczywiście na “Żelaznej zagrywce”. ... Recenzja książki Żelazna zagrywka

Recenzja

31.12.2021

🖤🖤🖤Recenzja🖤🖤🖤 Premiera 29.12.2021 „Żelazna zagrywka” – Agata Polte Ciągłe pościgi, nietypowe układy, zmiana bohaterów, pociąg fizyczny nie do okiełznania oraz typowa i krwawa mafia, od której nie można się tak łatwo wyrwać. Rosalyn, kukiełka i marionetka w rękach najpierw ojca a potem narzeczonego. Maska perfekcji i udawanego zadowolenia. Zast... Recenzja książki Żelazna zagrywka

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl