Recenzje książki "Złamane emocje"

Dodaj swoją recenzję

Złamane Emocje

27.01.2022

„Złamane Emocje” to drugi tom serii „The Camorra Chronicles”. Nino Falcone jest człowiekiem pozbawionym jakichkolwiek emocji. To idealna cecha dla brata oraz prawej ręki capo Camorry. Dodatkowo należy do tych spokojnych osób, które stawiają przede wszystkim na logiczne myślenie. Przy jego szalonym bracie, to bardzo dobra rzecz. Kiara Vitiello je... Recenzja książki Złamane emocje

Leki romans

13.12.2021

Cora Reilly autorka kilkudziesięciu romansów mafijnych i nie tylko. Jej książki trafiły w gusta bardzo dużej ilości czytelniczek ale również czytelników 😉 Napisała między innymi książkę " złamane emocje" której będzie dotyczyła moja recenzja. Zaczynamy Kolejny tom cyklu książek the Camorra chronicles, to naprawdę Nie Zwykła historia pełna pasji, ... Recenzja książki Złamane emocje

MIŁOŚĆ BEZ OKAZYWANIA SOBIE WZAJEMNIE UCZUĆ, EMOCJI, TO NIE JEST MIŁOŚĆ.... NA MIŁOŚĆ TRZEBA ...

4.12.2021

„ZŁAMANE EMOCJE. THE CAMORRA CHRONICLES. TOM II”. - CORA REILLY MIŁOŚĆ BEZ OKAZYWANIA SOBIE WZAJEMNIE UCZUĆ, EMOCJI, TO NIE JEST MIŁOŚĆ.... NA MIŁOŚĆ TRZEBA SIĘ OTWORZYĆ... Na wstępie chciałabym napisać, że uwielbiam twórczość Cory Reilly. Ona tworzy tak cudne, emocjonalne i chwytające za serce historie, że czytelnik po ich przeczytaniu pragnie... Recenzja książki Złamane emocje

Nie mogłam się oderwać !

30.09.2021

Lubicie książki Cory Reilly? Ja do tej pory czytałam tylko jedną i była to pierwsza część serii Camorra Chronicles, no i … szału na mnie nie wywarła i szczerze, wtedy zastanawiałam się, o co tyle szumu. Do „Złamanych emocji” podchodziłam z lekkim dystansem i obawą (może dlatego tyle czasu zajęło mi sięgnięcie po nią :P ). Co jak co, ale w życiu ni... Recenzja książki Złamane emocje

Rzucona wilkom z Camorry.

19.06.2021

Przemoc emocjonalna jak i fizyczna w mafijnym świecie jest chlebem powszednim. Żeby osiągnąć szacunek i uznanie towarzyszy z tego półświatka nierzadko musisz być bezwzględny, nawet dla najbliższych. Często patrzą Ci na ręce, wystarczy jeden błąd, a możesz skończyć z kulką w głowie, oczywiście jeżeli Twoje przewinienie nie było uznawane za znaczn... Recenzja książki Złamane emocje

Cudowna mieszanka namiętności i brutalności!

2.06.2021

O mój boże! Co to były za emocje! Po pierwszym tomie z niecierpliwością wyczekiwałam drugiego i kiedy tylko dostałam go w swoje rączki, nie mogłam się od niego oderwać. Złamane emocje dało mi wszystko, czego oczekiwałam od romansu mafijnego, a nawet dużo więcej. Nino i Kiara wywrócili mój świat do góry nogami i pozostawili emocjonalny bałagan. Ta ... Recenzja książki Złamane emocje

"Złamane emocje"

31.05.2021

„Śmierć nie jest najgorszym, co może spotkać człowieka.” Nino Falcone to pozbawiony jakichkolwiek uczuć i emocji brutalny, pewny siebie, pełen mroku mężczyzna. Jest prawą ręką i bratem capo Camorry. Aby poszerzyć swoją władzę, pozycję i dokonać zemsty planują wejść w sojusz z Familią, na czele, której stoi dobrze nam znany z serii” Złączeni” – Lu... Recenzja książki Złamane emocje

Złamane emocje

22.05.2021

„Każdy ma jakieś blizny. Niektóre są widoczne na skórze, inne znajdują się znacznie głębiej. Na duszy..” „(..)nie można mnie złamać bardziej, niż zostałam złamana lata temu” . Czy można żyć, nic nie czując? Czy jesteście w stanie wyobrazić sobie, jakby to było nie czuć kompletnie nic, ani smutku, ani radości, ani miłości czy współczucia. Nino, j... Recenzja książki Złamane emocje

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl