Recenzje książki "Zostań, jeśli kochasz"

Dodaj swoją recenzję

Zostań, jeśli kochasz...

22.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Główna bohaterka powieści Mia, jest siedemnastolatką. Dziewczyna ma bardzo szczęśliwe życie. Otacza ją kochająca rodzina oraz cudowny, idealny chłopak. Dodatkowo jest obdarzona niebywałym talentem muzycznym, dzięki czemu czeka ją świetlana przyszłość. Niestety pewnego dnia to wszystko obraca się w koszmar. Wraz z całą rodziną ulega wypadkowi samoc... {} Recenzja książki Zostań, jeśli kochasz

Zostań

27.05.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie jestem może specem z tego gatunku książek, jednak przypadkiem wpadł mi w ręce pierwszy tom serii "Jeśli zostanę" - i okazało się, że jednak trafił w mój gust :) Książka pisuje historię Mii - utalentowanej wiolonczelistki, żyjącej w szczęśliwej rodzinie i budującej udany związek z Adamem - rockowym gitarzystą. Wydaję się poza zwyczajowymi trud... {} Recenzja książki Zostań, jeśli kochasz

Zostań jeśli kochasz

17.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Gayle Forman "Zostań, jeśli kochasz". Mia - siedemnastoletnia dziewczyna, która ma zwariowaną rodzinę, dobrą przyjaciółkę i kochanego chłopaka. Dziewczyna, której wielką miłością jest Wiolonczela. Gra na tym instrumencie jest dla niej przejściem w inny świat, w jej własny świat. I nagle, podczas jednego poranka, Mia traci wszystko. Tragiczny wy... {} Recenzja książki Zostań, jeśli kochasz

Zostań, jeśli kochasz

8.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Autor: Gayle Forman Wydawnictwo: Nasza Księgarnia Film na podstawie książki If I Stay Dziewczyna Mia uwielbia grać na wiolonczeli. Ma szczęśliwą rodzinę. Wszystko się jednak zmienia… Dzień zaczął się normalnie. Nikt się nie spodziewał że nastąpi taka katastrofa. Jadąc do dziadków mają tragiczny wypadek samochodowy. Mia traci rodziców. Trafia... {} Recenzja książki Zostań, jeśli kochasz

Zostań, jeśli kochasz

25.03.2016

Gayle Forman ma niewątpliwie dużo talentu. Na początku mojej przygody z "Zostań, jeśli kochasz" ciężko było mi się przyzwyczaić do tej książki. Zaczęłam ją jakiś czas temu, porzuciłam po dwóch czy trzech rozdziałach, a wróciłam do niej po trzech miesiącach. W końcu udało mi się ją skończyć i muszę przyznać, iż myliłam się co do niej. Nawet spodobał... {} Recenzja książki Zostań, jeśli kochasz

Historia pełna emocji

13.07.2015

O książce "Zostań, jeśli kochasz" autorstwa amerykańskiej pisarki Gayle Forman zrobiło się głośno za sprawą ekranizacji, która miała powstać. Ja oczywiście również o niej słyszałam, a że już wcześniej chciałam przeczytać tą powieść stwierdziłam, iż jest to świetny pretekst, aby w końcu się w nią zaopatrzyć. Nie zwlekałam długo. Kupiłam ją, pozachwy... {} Recenzja książki Zostań, jeśli kochasz

Zostań, jeśli kochasz

13.03.2015
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Powieść Gayle Forman po raz pierwszy została wydana w Polsce w 2010 roku pod innym tytułem - Jeśli zostanę. Jednak głośno zrobiło się o niej dopiero niedawno, gdyż w kinach pojawiła się jej ekranizacja z Chloe Grace Moretz i Jamiem Blackleyem w rolach głównych. Ja również dałam się złapać w tę pułapkę dopiero teraz, choć wielokrotnie widziałam ją w... {} Recenzja książki Zostań, jeśli kochasz

Jeśli kochasz, zostań.

20.11.2014

Ludzie na całym świecie zastanawiają się czy istnieje życie poza grobowe, czy sam istnieje Bóg istnieje, czy widać sławne światełko w tunelu? Każdy chciałby wiedzieć, czy przechodzenie na drugą stronę boli. Można więc pomyśleć, że czeka na nas anioł, który jest po ty, by nas przeprowadzić. Mia przekonuje się o tym, mając zaledwie siedemnaście lat. ... {} Recenzja książki Zostań, jeśli kochasz

@Neph@Neph {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe