Recenzje książki "Zrodzeni z krwi"

Dodaj swoją recenzję

Zrodzeni z krwi

2.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Alessia ma osiemnaście lat i jest córka doradcy bossa. Jej starsza siostra od dekady jest mężatką i mieszka w Rosji. Dziewczyna wolałaby mieć zwyķle życie, ale nie narzeka. Dobrze dogadujeę z ojcem, który nawet kupuje jej auto na urodziny. Vincent jest oczywiście władczym i bezwzględnym maifosem, jest nazywany egzekutorem. Ma dwóch braci. Odkąd j... {} Recenzja książki Zrodzeni z krwi

Zrodzeni z krwi

28.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Alessia De'Luca od zawsze wiedziała, jakie prawa rządzą jej światem. Mimo że na co dzień czuje się szczęśliwa, zdaje sobie sprawę, że szybko może się to zmienić. Ma świadomość, kim jest jej ojciec i jaki los spotyka córki ludzi zajmujących wysokie stanowiska w hierarchii Martyna Senator, ulubiona autorka nastolatków i młodych dorosłych, stworzyła... {} Recenzja książki Zrodzeni z krwi

Nie spodziewałam się, że tak to się potoczy...

12.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie jestem w stanie sobie wyobrazić, jak można poślubić drugiego człowieka, szczególnie kiedy małżeństwo jest aranżowane. Niestety mafia rządzi się swoimi prawami, a kobieta raczej nie wiele ma do powiedzenia. Interesy, przemoc, szemrane sprawy – to wszystko pcha ludzi do wchodzenia w bagno, z którego raczej nie można się wydostać. Takie mam wraże... {} Recenzja książki Zrodzeni z krwi

Zrodzeni z krwi

17.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Udając się do klubu, gdzie miała się bawić z okazji swoich 18 urodzin, Alessia nie spodziewała się, jak to wyjście wpłynie na jej dalsze życie. Na miejscu spotyka Vincenta, mężczyznę, którego wolałaby nie spotkać nigdy, przyszłego capo. Na jej nieszczęście mężczyzna zwrócił na nią uwagę i zapragnął, aby została jego żoną. Alessia od zawsze wiedzia... {} Recenzja książki Zrodzeni z krwi

"Zrodzeni z krwi"

23.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Wchodzisz między żmije, więc postaraj się zachowywać tak jak one.” Mafia, wzajemne zależności, przemoc, agresja. W takim świecie Alessia De’Luca się urodziła. Jej ojcem jest człowiek, który zajmuje wysokie stanowisko w mafijnej hierarchii. Alessia od zawsze robiła wszystko, aby nie widzieć, jakie zło wokół niej się szerzy. Doskonale zdawała... {} Recenzja książki Zrodzeni z krwi

Zrodzeni z krwi

17.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Głównymi bohaterami książki pt. ,,Zrodzeni z krwi” Karoliny Jurgi są Alessia De’Luca – osiemnastoletnia, piękna buntowniczka, która ma nadzieję na normalne życie oraz Vincent Castello – „demone”, który tę nadzieję zniszczył. Less pragnęła zwyczajnego życia, wiedziała, czym zajmuje się jej ojciec, ale trzymała się od tego z daleka, ponieważ żyła w ... {} Recenzja książki Zrodzeni z krwi

Wolałaby, żeby nigdy nie zwrócił na nią uwagi, ale stanie się inaczej...

13.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pierwszy tom serii “Rodzina Castello”, a zarazem debiut autorki Karoliny Jurgi. Świat mafii, aranżowane małżeństwa, brutalni mężczyźni i piękne kobiety. Niby wszystko co już było, co już czytałam, ale autorce udało się mnie zaciekawić i zrobiła to na swój własny niepowtarzalny sposób. Alessia De’Luca to jeszcze młoda wesoła, beztroska nastolatka, ... {} Recenzja książki Zrodzeni z krwi

"Zrodzeni z krwi"

2.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Jest wiele różnych metod, by zadać komuś ból i o ile rany na ciele się wygoją, te zadane słowem już nigdy” Tak wiem, pewnie właśnie ktoś przewraca oczami, widząc kolejną mafijną historię, napisaną przez debiutującą autorkę. Przepraszać was za to nie będę, bo ja nadal uwielbiam te gatunek, a jeśli mogę mieć, choć mały wkład w to, by dane historie... {} Recenzja książki Zrodzeni z krwi

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe