Żywienie i usługi gastronomiczne. Część IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

Anna Derbis, Lidia Linka
Żywienie i usługi gastronomiczne. Część IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie oraz uwzględnia stan prawny na 16.10.2016 r.
Data wydania: 2016
ISBN: 978-83-89184-72-6, 9788389184726
Wydawnictwo: Format AB
Stron: 248

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Żywienie i usługi gastronomiczne. Część IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Żywienie i usługi gastronomiczne. Część IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl