Barbara Pyszczuk
Zostań fanem autorki:

Barbara Pyszczuk

Autorka
dr Barbara Pyszczuk - dietetyk kliniczny. Absolwentka Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie. Zakres pracy doktorskiej, który obejmował modyfikację sposobu żywienia w chorobach nerek, realizowała w Katedrze Dietetyki. Dr Barbara Pyszczuk jest prelegentką na krajowych oraz międzynarodowych konferencjach naukowych. Jest autorką licznych publikacji naukowych i popularnonaukowych z zakresu żywienia. Na co dzień współpracuje z pacjentami z chorobami nerek.

Książki

Dieta w chorobach nerek przed dializą
Dieta w chorobach nerek przed dializą
Barbara Pyszczuk
Seria: Dieta. Kompendium dla każdego

Dieta w chorobach nerek przed dializą to przewodnik i poradnik, który w oparciu o najnowsze wytyczne dietetyczne opracowane na podstawie aktualnych źródeł naukowych, pozwoli zaplanować plan żywieniow...

Podziel się pierwszym cytatem autora z innymi Kanapowiczami!
Dodaj pierwszy cytat!

Komentarze