Recenzje książki "Aleja Bzów"

Dodaj swoją recenzję

Idealna książka, która uleczy skołatane nerwy.

31.10.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Aleja Bzów" to bardzo sympatyczna, lekka w odbiorze i doskonale relaksująca opowieść obyczajowa, w sam raz na ten letni czas. Potrzebowałam odskoczni i ta książka sprawdziła się bardzo dobrze kojąc moje skołatane nerwy. Z przyjemnością sięgnę po drugą część i chociaż mogę z góry przewidzieć zakończenie, wcale mi to nie przeszkadza ;) "Aleja Bzów... {} Recenzja książki Aleja Bzów

@Justyna_K@Justyna_K {}× 1

ALEJA BZÓW - Aleksandra Tyl

4.11.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Miłość powinna się zdarzyć, a nie być uczuciem, o które na siłę zabiegamy." Piękna okładka, która kojarzy się z wolnością relaksem i beztroską zdecydowanie przyciąga uwagę, aby zajrzeć do środka i zapoznać się z treścią. Autorką książki jest Aleksandra Tyl - humanistka, optymistka, romantyczka. Twierdzi, że gdy skończyła 30 lat jej licznik czasu ... {} Recenzja książki Aleja Bzów

Aleja Bzów

26.08.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Aleksandra Tyl - polska pisarka, autorka powieści obyczajowych. Zadebiutowała książką Miłość wyczytana z nut. Izabela Wieniawska to młoda, sympatyczna i ambitna dziennikarka jednego z czołowych pism społeczno - kulturalnych w kraju. W jej życiu zawodowym sporo się dzieje. Wieniawska ma mnóstwo ciekawych pomysłów i ogromny zapał do pracy, to jednak... {} Recenzja książki Aleja Bzów

Kiedy znów zakwitną białe bzy?

21.05.2014

Maj – najpiękniejszy miesiąc roku. Przyroda już na dobre obudziła się z zimowego snu, piękna soczysta zieleń i naokoło pełno kwitnących drzew i kwiatów. Długi weekend majowy (kto tego nie lubi?), miesiąc matur i miesiąc kwitnących bzów. W jakim więc miesiącu, jak nie w maju, mogłam sięgnąć po książkę o pięknym tytule „Aleja Bzów” ? W tej książce ni... {} Recenzja książki Aleja Bzów

:)

3.02.2013

Główną bohaterką powieści jest Izabela - młoda dziennikarka walcząca o awans. Borykająca się z kłopotami dnia codziennego, które czasem ją przerastają. Nieuczciwe rozgrywki w pracy, nagły wyjazd najlepszej przyjaciółki i współlokatorki, która zostawia Izabelę z rachunkami do zapłaty. Spotkanie z najlepszym przyjacielem z dzieciństwa, które rozcza... {} Recenzja książki Aleja Bzów

sprzątnięte sprzed nosa marzenia

28.11.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Aleja bzów" to miejsce, z którym związane są wspomnienia głównej bohaterki. Iza świetnie się tu bawiła za swoich dziecięcych lat, a tytułowe bzy są jej ukochanymi... Tytuł książki mimowolnie kojarzy mi się z moją ukochaną Anią Shirley. Widzę to miejsce zasypane przecudnie pachnącym kwieciem, szczególnie intensywnie chciałabym poczuć ten zapach ter... {} Recenzja książki Aleja Bzów

Aleja Bzów

8.02.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Aleja Bzów" to moje pierwsze spotkanie z twórczością Aleksandry Tyl i na pewno nie ostatnie. To sympatyczna, współczesna opowieść o perypetiach singielki, Izabeli. Izabela to blisko 30-letnia dziennikarka, zaangażowana w pracę, która dzieli mieszkanie z przyjaciółką i czeka aż zostanie wybudowane jej własne mieszkanie. Nagle zostaje sama, bo prz... {} Recenzja książki Aleja Bzów

Aleja bzów

3.06.2011

Aleja bzów to książka, która przywołuje wspomnienia, wywołuje uśmiech i dostarcza niezapomnianych wzruszeń. Aleksandra Tyl napisała bardzo optymistyczną, trochę przewidywalną powieść, w której każda z nas może odnaleźć cząstkę siebie. Izabela, główna bohaterka to sympatyczna młoda kobieta, dobrze zapowiadająca się dziennikarka, z głową pełną pomys... {} Recenzja książki Aleja Bzów

@jusssi@jusssi {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe