Recenzje książki "Anioł Coltona"

Dodaj swoją recenzję

Anioł Coltona

22.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Lexi została porwana i przeżyła tam koszmar. Nigdy nie traciła wiary, że ją odnajdą, że zostanie uratowana, to nie pozwalało jej się poddać. Znaleziona praktycznie w ostatniej chwili i choć jej stan był dość ciężki, pozbierała się po tym. Przynajmniej fizycznie, ponieważ psychicznie nie do końca. Tak naprawdę nikt nie wie, co tam przeszła, co robi... {} Recenzja książki Anioł Coltona

Anioł Coltona

19.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Anioł Coltona" to trzeci tom cyklu Sinners & Reapers, w którym autorka ponownie zabiera nas w świat motocyklowego klubu. Poznajemy bliżej kolejnego z twardzieli, pewnego siebie Coltona. Pokochałam go w dwóch wcześniejszych tomach. Miał praktycznie same pozytywne cechy, teraz na jego wizerunku zaczęłam dostrzegać małe rysy. Otacza go pewien rodza... {} Recenzja książki Anioł Coltona

@iza.81@iza.81 {}× 3

Anioł Coltona

19.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dziś na tapetę wskakuje trzeci tom serii Sinners & Reapers od Agnieszki Siepielskiej który to egzemplarz miałam przyjemność czytać dzięki Wydawnictwu Muza i Grzesznym Książkom. Wstyd się przyznać ale dopiero gdy dostałam propozycję zrecenzowania Anioła Coltona udało mi się skompletować dwa poprzednie tomy czyli Damę Paxtona i drugi tom Piekło Hul... {} Recenzja książki Anioł Coltona

Recenzja

15.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

O matulu, jak ja czekałam na tę książkę. Historia o pokręconym doktorku, który wśród zaprzyjaźnionych kobiet innych „braci”, zdobył przydomek Robin Hooda oraz cudem ocalałej zaginionej dziewczynie. Nie będę ukrywać, że niebezpieczni bikerzy za sprawą poprzednich części wkradli się do mojego czytelniczego serducha. Czy trzeci tom serii Sinners & Re... {} Recenzja książki Anioł Coltona

Recenzja

10.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

😇😇😇Recenzja przedpremierowa😈😈😈 Premiera 14.07.2021 r "Anioł Coltona" - Agnieszka Siepielska Historia o motocyklistach, niegrzecznych chłopcach i miłości która potrafi naprawić lub złamać. Lexi, kobieta która przeżyła koszmar, coś co mocno odbiło się na jej psychice i coś co nie pozwala jej normalnie funkcjonować. Ale oprócz tego jest niebywale... {} Recenzja książki Anioł Coltona

Anioł

8.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

RECENZJA PRZEDPREMIEROWA „Pieprzona księżniczka. Anioł mający w sobie podstępną diablicę.” Jak ja czekałam na te książkę:) Gdy tylko wpadła w moje ręce, to pierwsze co zrobiłam to ją przytuliłam, naprawdę:) Stęskniłam się za tymi zwariowanymi, niebezpiecznymi motocyklistami i ich kobietami. Był Paxton, Hulk a teraz przyszła kolej na Colton... {} Recenzja książki Anioł Coltona

Anioł Coltona

8.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zacznijmy od okładki, która jest przepiękna 🤩 Naprawdę jestem nią mega oczarowana. Oprawa graficzna w środku również jest świetna. Lubicie romanse z motocyklistami? Obok mafii to mój ulubiony wątek, a ta seria zdecydowanie jest jedyną z lepszych w tym temacie jaką czytałam. Mamy tutaj historie Coltona twardziela z Sinners&Reapers, a jednoczenie ... {} Recenzja książki Anioł Coltona

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl