Recenzje książki "Bez skazy. Pretty Little Liars"

Dodaj swoją recenzję

Sara Shepard: PLL#2. Bez skazy

24.02.2015
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Naprawdę dziwię się, że seria Sary Shepard pod tytułem "Pretty little liars" tak bardzo przypadła mi do gustu, ponieważ tego typu literatura mi się najczęściej nie podoba. Lecz autorce udało się mnie zabrać w świat 4 kłamczuch, które co rusz dostają SMSsy od tajemniczej A.. Jest to idealny cykl w roli odmóżdżacza, którą lekko i przyjemnie czyta się... {} Recenzja książki Bez skazy. Pretty Little Liars

I'm still here, bitches. And I knwo everything

27.07.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Seria Pretty Little Liars rozpoczęła się tomem zatytułowanym Kłamczuchy, w którym to jedna z pięciu przyjaźniących się ze sobą dziewczyn ginie. Alison była "przywódczynią" grupy popularnych w szkole dziewczyn: Hanny, Arii, Emily i Spencer. Pięć różnych charakterów. Pięć różnych przyjaźni. Jeden wspólny strach. Kim jest A. ? Nie cieszcie się za wcz... {} Recenzja książki Bez skazy. Pretty Little Liars

@Drrim@Drrim {}

Bez skazy

28.03.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po burzliwych wydarzeniach mających miejsce w części pierwszej cyklu Pretty Little Liars nadszedł czas na moje kolejne spotkanie z Emily, Hanną, Spencer i Arią. Spotykamy się z dziewczętami w tym samym miejscu, w którym zakończyły się Kłamczuchy, czyli na mszy świętej za Ali. Dowiadujemy się o co chodzi w sprawie Jenny, gdyż w poprzedniej części by... {} Recenzja książki Bez skazy. Pretty Little Liars

Shepard Sara - Pretty Little Liars 02 - Bez skazy

28.11.2012

"Pretty Little Liars - Bez skazy" jest drugą częścią serii. Wydarzenia w tej części mają miejsce bezpośrednio po ceremonii pogrzebowej Alison. Tymczasem do głównych bohaterek zaczynają dochodzić kolejne wiadomości od niezidentyfikowanej osoby. Po tych wiadomościach dziewczyny postanawiają trzymać się razem i wspólnie dowiedzieć się kto wysyła im sm... {} Recenzja książki Bez skazy. Pretty Little Liars

@shoko@shoko {}

Bez skazy

3.11.2012

Inspiracją do napisania bestsellerowej serii były dla Sary Shepard wspomnienia z jej lat szkolnych. Wiem jedno, jeśli faktycznie przeżyła historie opisywaną w Pretty Little Liars to współczuję! Nie jeśli chodzi o tajemniczego nadawce, lecz o to, że sekrety ujrzałyby światło dzienne w razie niewykonania polecenia! Wydarzenia w "Bez skazy" rozpoczyn... {} Recenzja książki Bez skazy. Pretty Little Liars

"Pretty Little Liars. Bez skazy" Sara Shepard

21.10.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Rok po zaginięciu Alison jej przyjaciółki zaczynają otrzymywać niepokojące wiadomości od A. Ta osoba zna wszystkie sekrety, które dzieliły z Ali i zaczyna grozić ich ujawnieniem. Na domiar złego do Rosewood powraca Toby, z którym wiążą się niemiłe wspomnienia. Dziewczyny muszą wykonywać wszystkie rozkazy A., gdyż sprzeciwienie się może oznaczać zni... {} Recenzja książki Bez skazy. Pretty Little Liars

@April@April {}

By nic nie pękło

12.10.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po pogrzebie Ali wydaje się, że wszystko się skończyło. Dziewczyny mogą odetchnąć. Ale nie. Ktoś nadal stara się uprzykrzyć dziewczynom życie. A. nie daje im spokoju. I staje się coraz odważniejsze i ostrzejsze. Sprawia, że dziewczyny muszą zmierzyć się z przeszłością, ale i przyszłością, bo zmusza je do rzeczy, których nigdy by nie zrobiły. Ale ja... {} Recenzja książki Bez skazy. Pretty Little Liars

{}

Bez skazy

18.09.2012

Każdy z nas popełnił kiedyś jakiś błąd. Błądzenie jest rzeczą ludzką i wszyscy, którzy zapierają się, że niczego w swoim życiu nie żałują, w rzeczywistości kłamią - oszukując niekiedy nawet samych siebie. Czasami jednak nasze błędy w znaczącym stopniu rzutują na życie innych. Trudno jest zlekceważyć czyjąś pomyłkę, kiedy w wyniku jej popełnienia ci... {} Recenzja książki Bez skazy. Pretty Little Liars

@Kala95@Kala95 {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe