Recenzje książki "Bezbronne"

Dodaj swoją recenzję

Bezbronne, ale waleczne.

19.02.2021

Mamy do czynienia z dziełem okrzykniętym przebojem wśród thrillerów. I mimo, że opis jest idealny żeby trochę przerazić, a na pewno zachęcić, to podeszłam do tej książki podekscytowana, ale i zdystansowana. "Odludzie. Śnieżyca. Mała dziewczynka uwięziona w aucie. Znikąd pomocy. Co byś zrobiła?" Ja na pewno pomogłabym dziewczynce. Darby to student... Recenzja książki Bezbronne

"Najłatwiej mówi się te kłamstwa, które są prawdziwe."

29.07.2020

Derby Thorne dowiaduje się, że jej matka jest chora na raka i pozostało jej niewiele życia. Dziewczyna postanawia pojechać do chorej matki by móc jeszcze przed śmiercią się z nią pogodzić. Plany krzyżuje jej śnieżyca, która uniemożliwia jej dalszą drogę i sprawia, że Derby musi zatrzymać się w jakimś zajeździe by przeczekać złą pogodę. Razem z nią... Recenzja książki Bezbronne

Recenzja

23.12.2019

"Bezbronne", jest to historia dziewczyny która całkiem przypadkowo znajduje się w miejscu gdzie całe jej życie obróci się do góry nogami. Przez śnieżyce zostaje uwięziona z zupełnie obcymi osobami i odkrywa przerażającą prawdę. Czy uda jej się uciec i pomóc bezbronnej dziewczynce ? Książka jest mega wciągająca, ale niestety do pewnego momentu. W ... Recenzja książki Bezbronne

Bezbronne

20.11.2019

Odkąd ujrzałam książkę "Bezbronne" Taylor Adams w Empiku, bardzo chciałam ją przeczytać. Jest to tematyka, którą uwielbiam. Jak tylko zobaczyłam, że z tą książką organizowany jest booktour, bez wahania się zgłosiłam i to chyba jako pierwsza :) Niestety miałam za wysokie oczekiwania względem "Bezbronnych". Do połowy książki czytałam ją w napięciu ... Recenzja książki Bezbronne

@justus228@justus228 × 1

"Bezbronne"

8.09.2019

Darby wyjeżdża z uniwersytetu na którym studiuje, aby zobaczyć znajdującą się w szpitalu swoją mamę. Niestety w drodze rozpętuje się burza śnieżna, która szybko doprowadza do tego, że drogi stają się nieprzejezdne. Darby zmuszona jest zatrzymać się na postoju przy autostradzie, w totalnym odludziu. Oprócz niej zatrzymały się tam jeszcze cztery nie... Recenzja książki Bezbronne

Polecam

28.08.2019

Ja się pytam: dlaczego tak długo zwlekałam z przeczytaniem tej książki?? No czemu!! . A powiem Wam, że jest ona rewelacyjna. . Przy tej książce nie ma czasu na nudę, wciąga niesamowicie i dzieje się, oj dzieje. Akcja jest błyskawiczna, ciężko się od niej oderwać. Trzyma w napięciu do samego końca. Jest to naprawdę bardzo dobry sensacyjny thriller... Recenzja książki Bezbronne

"Bezbronne"- Taylor Adams

2.04.2019

„Bestsellerowy thriller, który szturmem podbił świat” - taki napis widnieje na okładce książki. Muszę przyznać, że mam lekki dystans do tego typu sformułowań. Zdarzało się, że automatycznie wzrastały moje oczekiwania przed lekturą, a w rezultacie wcale nie trafiła w mój gust. Dlatego „Bezbronne” potraktowałam tylko i wyłącznie, jako premierę bieżą... Recenzja książki Bezbronne

Bez wyjścia

6.02.2019

BEZ WYJŚCIA „No Exit” - taki tytuł nosi w oryginale powieść Taylora Adamsa, którą miałam okazję niedawno przeczytać. I choć polska translacja również jest adekwatna - „Bezbronne”, to angielski tytuł wydaje mi się bardziej trafiony. Cała koncepcja tej książki kojarzy mi się z popularnymi ostatnio grami typu „escape room”, tyle że nie tylko budynek... Recenzja książki Bezbronne

@Anuszka@Anuszka × 1
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl