Recenzje książki "Bezczelna"

Dodaj swoją recenzję

"Bezczelna"

17.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jak bardzo sytuacje z dzieciństwa mają wpływ na naszą przyszłość? Na decyzje i nasze zachowania w dorosłym życiu? "Bezczelna" to pierwsza książka @melisa.bel.autorka, którą miałam okazję przeczytać. Nie znam jej poprzednich książek, ale mam nadzieję, że niedługo się to zmieni. Kinga jest młodą dziewczyną, która świetnie gra na skrzypcach. Żeby z... {} Recenzja książki Bezczelna

Młodzieńcze lata

13.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przyznawać się, kto był w szkole grzeczny, a kto często odwiedzał dywanik u dyrektorki? Jeśli o mnie chodzi, to ja byłam baaardzo grzeczna :D przez pierwsze dwa miesiące :P może i na dywaniku nie lądowałam, ale swoje różki lubiłam pokazywać :p Kinga to młoda dziewczyna, która tak jak większość nastolatek, ma swoje racje, lubi się wyróżniać, cho... {} Recenzja książki Bezczelna

@justus228@justus228 {}× 4

A może jednak nie?

6.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przyznam szczerze, że to moje pierwsze spotkanie z autorką i jakże pozytywne! Na pewno sięgnę po kolejne jej książki, a zwłaszcza po kontynuację tej historii. Jedyny zarzut! Dlaczego właśnie w takim momencie to zakończyłaś?! 🙈😂 Świetny styl, to trzeba przyznać. Książkę czyta się rewelacyjnie, dość szybko i czas spędzony z nią jest na prawdę przyj... {} Recenzja książki Bezczelna

"Bezczelna"

5.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zawsze z ogromną ciekawością śledzę losy bohaterów, którzy choć istnieją jedynie na papierze, wydają się niezwykle prawdziwi. Jedną z takich postaci jest Kinga Ostrowska, której historię opisała Melisa Bel w książce "Bezczelna". To nietuzinkowa opowieść o dorastaniu, poznawaniu samej siebie i poszukiwaniu właściwej drogi ku szczęściu. Bez wątpieni... {} Recenzja książki Bezczelna

Bezczelna i... bardzo nierówna!

3.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Chociaż „Bezczelna” Melisy Bel od początku zaintrygowała mnie opisem, miałam lekkie obawy, czy będzie to książka dla mnie. Rzadko sięgam po obyczajówki i zdecydowanie nie jest to jeden z moich ulubionych gatunków. Miałam nadzieję, że po lekturze „Bezczelnej” moje nastawienie do tego gatunku nieco się zmieni. Niestety... Największy zarzut, jaki ma... {} Recenzja książki Bezczelna

Bezczelna

30.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po najnowszą książkę @melisa.bel.autorka sięgnęłam głównie ze względu na główną bohaterkę, uzdolnioną skrzypaczkę. Miałam ogromną nadzieję, że muzykę będzie można niemalże usłyszeć na stronach tej historii. Szkoda, że było jej tak mało… w zasadzie tylko w pierwszej części opisującej lata młodości Kingi. Autorka zwróciła uwagę na ważną rzecz: „ Po... {} Recenzja książki Bezczelna

Bezczelna.

27.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dziś jestem po lekturze jej trzeciej książki, która jest inna od tych dwóch pozostałych. Wydaje mi się, że tą książką autorka trafiła w samo sedno etapu dorastania i powstających w tym momencie problemów, jakie ma podejrzewam, co druga dziewczyna na świecie jak nie większość. Każdy z nas ma, miał bądź będzie miał przed sobą moment w życiu, w kt... {} Recenzja książki Bezczelna

@mamawmkesie@mamawmkesie {}× 1

Bezczelna

18.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czerwone włosy, czarne skórzane buty, obszarpane, jeansowe spodnie to styl nastoletniej Kingi. To też rodzaj pancerza, który ją chroni. Dziewczyna często się buntuje. Ludzie często mówią o niej, że jest bezczelna. W jej domu panuje przemoc i brak zrozumienia. Kinga czeka na moment, kiedy będzie pełnoletnia i wyjedzie na studia. Dziewczyna uwielbia... {} Recenzja książki Bezczelna

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl